DELL INSPIRON N51100 Maverics Indect EDID Yapmadan Açılmıyor

gomeda

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dell Inspiron N5110 laptobu Maverics'i başarıyla kurdum.
WIFI hariç herşey on numara çalışıyor. SSD Disk olduğu için açılma süresi 4-5 saniye arası.
Güncellemeyi de Apple'ın sitesinden yaptım 10.9.5 olarak çalışıyor.
Bilgili arkadaşlardan bazı şeyler hakkında bilgi almak istiyorum.

1) Bilgisayarı açarken usb olmadan boot yapıyor. Ancak her seferinde Clover ekranında NVDIA İndect kaldır ve Indect EDID yapmadan açılmıyor. Config bölümüne ne yazarsam NVDIA inject ve ATI Inject seçili değil ve sadece Inject Edid seçili olarak otomatik nasıl başlatabilirim?

2) Mac işletim sistemlerinde recover nasıl olur? Yani yarın öbür gün alet şisse format atmadan nasıl direk imajla yüklü hale getirebilirim?

Acil yardım bekliyorum?

Teşekkürler.

EFI içindeki Config.plist dosyasını Clover Configrator ile açıyorsun. Graphics seçeneğinde Inject EDID seçiyorsun. Sonra dosyayı kaydet, bu kadar.
Recover için diskinin boot edilebilir bir yedeğini alabilirsin. Bunun için super duper kullanabilirsin.
SuperDuper!

Tabi bu yedeği kullanabilmen için Clover bootloader yine gerekecek. O yüzden şu an kullandığın EFI içindeki dosyalarının da bir yedeğini tut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı