Dell laptop nasıl?

Gereksiz pahalı.

valla sürekli laptop değiştiren biri değilim ama son 2 seferde de dell hep ilk 3 te baktığım modellerdeydi. teknosa ve vatanda yakından gördüğümde hep malzeme kalitesi biraz arada bırakmıştı. o zamanlar hp almıştım ki bence dell alsamda aynı derecede memnun kalırdım. Geçtiğimiz ay değiştirdim 4 yıl sonra bu gönderdiğiniz model 14 küsürdü bir sitede şuan fiyatıda fena değil. Ben son anda karar değiştirip

Bu ürünü aldım ve herşeyiyle çok memnunum.

Sonuçta önerdiğiniz asus ama GTX 1660Ti mı? RTX 2060 mı? bence ekran kartı kısmında büyük fark var. Göz önünde bulundurmadığım veya bilmediğim bir durum varsa açıklarsanız sevinirim bende çok tecrübeli değilim.

60 Hz olabilir genelde Hz 60 olunca yazmıyorlar.
Vallahi sürekli laptop değiştiren biri değilim ama son 2 seferde de Dell hep ilk 3'te baktığım modellerdeydi. Teknosa ve Vatan'da yakından gördüğümde hep malzeme kalitesi biraz arada bırakmıştı. O zamanlar HP almıştım ki bence Dell alsamda aynı derecede memnun kalırdım. Geçtiğimiz ay değiştirdim 4 yıl sonra bu gönderdiğiniz model 14 küsurdü bir sitede şu an fiyatıda fena değil. Ben son anda karar değiştirip.

Bu ürünü aldım ve her şeyiyle çok memnunum.

Sonuçta önerdiğiniz ASUS ama GTX 1660 Ti mı? RTX 2060 mı? Bence ekran kartı kısmında büyük fark var. Göz önünde bulundurmadığım veya bilmediğim bir durum varsa açıklarsanız sevinirim bende çok tecrübeli değilim.

ASUS ROG olduğu için soğutması ve malzeme kalitesi iyidir o yüzden önerilmiştir.

Gereksiz pahalı.
Bu modeli bende çok düşündüm gerçi 17" büyük bana ama ufak özelleştirmelerle şu modeli çok güzel bence

Bu modeli bende çok düşündüm gerçi 17" büyük bana ama ufak özelleştirmelerle şu modeli çok güzel bence
Attığınızın 1TB SSD ve 17' olanını kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim işlemci %100 yük altında 76 derecede çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı