bruhmrxcdf
Hectopat
Almak için bakmıyorum, merakımdan, sizce bu laptop nasıl ısınma değerleri vb tasarımı nasıl?
Sizce bu nasıl ekranı hz’si yazmıyor ama canavar gibi bir laptop.
Gereksiz pahalı.
Sonuçta önerdiğiniz asus ama GTX 1660Ti mı? RTX 2060 mı? bence ekran kartı kısmında büyük fark var. Göz önünde bulundurmadığım veya bilmediğim bir durum varsa açıklarsanız sevinirim bende çok tecrübeli değilim.![]()
Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 i7-10750H 16 GB 512 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Vallahi sürekli laptop değiştiren biri değilim ama son 2 seferde de Dell hep ilk 3'te baktığım modellerdeydi. Teknosa ve Vatan'da yakından gördüğümde hep malzeme kalitesi biraz arada bırakmıştı. O zamanlar HP almıştım ki bence Dell alsamda aynı derecede memnun kalırdım. Geçtiğimiz ay değiştirdim 4 yıl sonra bu gönderdiğiniz model 14 küsurdü bir sitede şu an fiyatıda fena değil. Ben son anda karar değiştirip.
Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Bu ürünü aldım ve her şeyiyle çok memnunum.
Sonuçta önerdiğiniz ASUS ama GTX 1660 Ti mı? RTX 2060 mı? Bence ekran kartı kısmında büyük fark var. Göz önünde bulundurmadığım veya bilmediğim bir durum varsa açıklarsanız sevinirim bende çok tecrübeli değilim.
Bu modeli bende çok düşündüm gerçi 17" büyük bana ama ufak özelleştirmelerle şu modeli çok güzel benceGereksiz pahalı.
Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V19.7 17,3" Gaming Laptop, 10. Nesil Intel i7-10870H işlemcisi ve Nvidia RTX2070 ekran kartı ile nefes kesen güçlü performans sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
Attığınızın 1TB SSD ve 17' olanını kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim işlemci %100 yük altında 76 derecede çalışıyor.Bu modeli bende çok düşündüm gerçi 17" büyük bana ama ufak özelleştirmelerle şu modeli çok güzel bence
Tulpar T5 V21.1.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V21.1.2 15,6" Gaming Laptop; Intel i7-10875H ve GeForce RTX 2060 ile gücünü tüm gerçekliğiyle sergiliyor. Maksimum performansa hazır olun!www.monsternotebook.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.