Dell laptop nasıl?

Hocam güzel ama çok ısınıyor. 95 92 derece biraz fazla değil mi? Donanımı güzel yoksa.
evet özellikle oyunlarda biraz düşündürücüydü ama undervoltla beklediğimden çok iyi performans aldım. 13.000 e bence alınabilecek en makul laptop. Markayı bilmediğimden kararsız kaldım ama oda yeni bir firma değilmiş. Nasıl oluyorsa kasa MSI Leopard GP65 in aynısı ve MSI sitesine kayıt yaptığımda laptopuda tanıdı tüm yapı bir şekilde onlara ait. Tabi siz tam olarak neye ihtiyacınız olduğuna karar verip ona göre tercih yapın. Kullanım şekliniz ve beklentileriniz önemli sonuçta dolar sağolsun hiçte ucuz değiller. Allah yardımcınız olsun :D

Evet özellikle oyunlarda biraz düşündürücüydü ama undervoltla beklediğimden çok iyi performans aldım. 13.000'e bence alınabilecek en makul laptop. Markayı bilmediğimden kararsız kaldım ama oda yeni bir firma değilmiş. Nasıl oluyorsa kasa MSI Leopard GP65'in aynısı ve MSI sitesine kayıt yaptığımda laptopuda tanıdı tüm yapı bir şekilde onlara ait. Tabi siz tam olarak neye ihtiyacınız olduğuna karar verip ona göre tercih yapın. Kullanım şekliniz ve beklentileriniz önemli sonuçta dolar sağ olsun hiçte ucuz değiller. Allah yardımcınız olsun :D.

Ben almıyorum laptopu :D.Ben sadece ısınıyor dedim.

Peki bu laptop üstteki Dell laptop’a karşı nasıl yani hangisini tercih edersiniz ısınma, ekran Hz falan?
Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Bence 23.000 Tl nin karşılığı bu laptop değil. Yani belki belirli bir amaca yönelik olabilir ama. Çok be.. Neler neler var daha 23 e gelene kadar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı