- Makaleler
- 2
Ghosting linki için geçerli diğerleri için işlem yapılacak.Testler için linklere tıklamam yeterli olur mu hocam?
Ghosting linki için geçerli diğerleri için işlem yapılacak.Testler için linklere tıklamam yeterli olur mu hocam?
Eve geçince yapacağım, basit bir işlem mi hocam?Ghosting linki için geçerli diğerleri için işlem yapılacak.
Evet hocam orada ne isteniyorsa yapın.Eve geçince yapacağım, basit bir işlem mi hocam?
Hocam tüm testleri yaptım. Işık sızması konusunda emin olamadım ama yok gibi. Onun dışında ghosting vs. yok. Sonucu atayım, değerlendirin isterseniz. Bu arada 255 Hz. kullanıyorum şuan, 360 Hz. bağlantı sağlayamadım sanırım kasam ile alakalı bir durum, giriş sorunu var. Ankart B 350 Plus modeli. Yeni RAM ve işlemci soğutucu kargo sürecinde olduğu için kuramadım kasayı, eski kasa ile denedim. @88602@Yerli padawan,
Ghosting ve ölü piksel, ışık sızması testleri yapacaksınız.
Ghosting için:
![]()
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test
TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Testwww.testufo.com
Ölü piksel için:
Ölü Piksel Test Sayfası
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktopwww.pikseltesti.com
Işık sızması için:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.