Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2015 #1 Nasıl ekran kartımı değiştirebilirim? Sistem modelim Dell ınspıron n5010 özelikleri aşağıda. Değiştirebilirsem hangi ekran kartını önerirsiniz? Bide benim şansım kötü kesin değiştiremem Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2015
Nasıl ekran kartımı değiştirebilirim? Sistem modelim Dell ınspıron n5010 özelikleri aşağıda. Değiştirebilirsem hangi ekran kartını önerirsiniz? Bide benim şansım kötü kesin değiştiremem
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2015 #2 Ekran kartı değişmiyor.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Ekran kartı değişmiyor. Genişletmek için tıkla... evet baya araştırdım değişmiyormuş bilgisayara gömülü zaten 5 yıldır var yeni pcye geççem
JaroxJamaica dedi: Ekran kartı değişmiyor. Genişletmek için tıkla... evet baya araştırdım değişmiyormuş bilgisayara gömülü zaten 5 yıldır var yeni pcye geççem