Çözüldü Dell optiplex 790 ses sürücüsü yükleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
İyi günler iyi çalışmalar kolay gelsin.
İş yerimdeki bilgisayara (dell optiplex 790) Mac Os X 10.10.5 i kurdum sorunsuz ethernet driverını zor bela tanıttım ses için hangi driverı yüklemeliyim ?
Harici (NVİDİA Geforce 8400 GS )ekran kartım var hangi driverı yüklemeliyim ?
Teşekkürler iyi günler.

Soldaki Windows EFI. Sağdaki USB içindeki Clover. Yanlış yapmayayım diye soruyorum; Sol taraftaki EFI bölümünün üstüne sagdaki efi bölümünü atacam bu mudur ?
N48pQP.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır direk olarak atmıyprsun. USB / EFI içindeki CLOVER klasörünü Windows / NO NAME/ EFI içine kopyala. Ardından sistemi tekrar USB ile başlat. Clover menüde Boot Options içinden ( burada iki tane Boot Options seçeneği görebilirsin. Bunlardan biri USB için diğeri Kurulum yaptığın disk. Kurulum yaptığın diskin boot options seçeceksin. ) Boot options içinde Add Clover as UEFI boot options seç. Sistemi tekrar yeniden başlat ve BIOS Boot seçeneklerinden sistemin kurulu olduğu HDD seç.

Üstad yeterli boş alan yok diyor kopyalama yapmaya çalıştıgımda birde ben resim atmayı bilmedigim için direk öyle attım yazma hakkımı alacagınıza ögretseniz ne olur yani boşu boşuna insanların zamanını harcıyorsunuz yardım mı etmek amacınız yoksa işi sarpa mı sarmak ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı