Çözüldü Dell optiplex 790 ses sürücüsü yükleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Üstad Allah senden binlerce kez razı olsun. Bütün sorunlarıma çözüm buldun çok teşekkür ederim. Biliyorum çok oluyorum ama son bir şey daha sorabilir miyim? Bir ara Recep üstad sistem HDD' si seçme ekranında istenilen saniye boyunca eğer bir tuşa basılmaz ise belirli bir HDD' yi seçip kendi başlatıyordu. Atıyorum; Mavericks varken 3 sn bekleyip Mav HDD' yi seçip kendi başlatıp, şifre ekranına geliyordu. Bunu da yapabilirsem hiçbir sorum olmayacak size üstad. Allah genede razı olsun, tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Config.plist dosyanı Clover Configurator ile aç. Boot Sekmesinden Timeout seçeneğini maksimum 3-10 arasında bir değer ver.
Screen Shot 2015-09-06 at 23.34.11.png

Default boot volume yazan yere hdd mi yazdım oldu bu sorun da çözüldü fakat şimdi bir sorun daha var film izlerken tam ekran yapınca bembeyaz oluyor hiçbir türlü film izlenmiyor sorun nedendir üstad ?

Web tarayıcıda sorun yok mesela hdd de bulunan bir filmi mplayerx diye bir program var onla açıyorum küçük ekranda sorun yok ama tam ekranda sıkıntı bembeyaz ekran oluyor birde vlc ile deniyim ozaman

Vlc ile sorun çıkmadı demekki sorun mplayerx de

Üstad işler sarpa sardı evdeki sistemin efi içine degilde üstüne atmışım windows açılmıyor fakat mac os acılıyor işyerinde ise dediginin aynısnı yaptım bu sefer mac açılmıyor :)

Geçmiş olsun. Windows EFI gitti. Windows Onarım CD' si ile onarmayı dene. Olmuyorsa, Mac üzerinden Windows HDD ulaş. Önemli dosyalarının yedeklerini aldıktan format at. Yeniden kurulum yap. Diğer bilgisayarındaki kurulum yeri nedir? Neler yaptın onda?

Diger bilgisayarda o resimdeki gibi dediklerini harfiyen yaptım ama olmadı o sistemde bişey var boot a ekledigim zaman bir sürü seçenek ile ekliyor 6 7 seçenekle birlikte başlatma yapiyorum ordan yosemite olan hdd yi apple logo geliyor pat çöküyor nanoseconds diyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı