Sorunsuz ve yüksek hızlı: Hareket bulanıklığını ortadan kaldıran çok hızlı 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT) ve 4 ms GtG (Griden Griye) tepki süresi sayesinde yüksek hızlı aksiyon anlarında…
1 hafta falan oldu kullanıyorum bence gayet başarılı bir monitör. Renkler vs çok iyi, %100 sRGB renk gamutlu İPS monitörler aynı renk doğruluğuna sahip. Ghosting var UFO testinde ancak FIFA oynadım 300 FPS civarında ve ekranda beni rahatsız edecek bir seyle karsilasmadim Ghosting namına. Monitör fiyatları ve bazi markalarin 3-5 ölü piksele kadar problem görmemesine karşın DELL'in tek ölü piksele bile garanti vermesi de cabası. Ayrıca benim gibi AMOLED ekran kalitesine yakın siyahlar görmek isteyenler için de tercih sebebi olabilir.
Dell resmi sitesinden öyle bir ibare okudum. Bir de monitörü alırken bazı kullanıcı yorumlarında ölü piksel çıktığında değişim yapıldığını yazmışlardı. Siz de böyle deyince bilemedim şimdi. Neyse ki bende ölü piksel yok.
Ben aldıktan sonra siyahlar gri gibi diye konu açmıştım, ölü pikseli var diye iade etmiştim. Aslında değişim olarak değiştirmiştim Hepsiburada kaydımı ama iade kabul ettiler niyeyse.