Dell S2422HG monitör İncelemesi

Elbette iyi bir şey. Bu bütçedeki yüksek tazelme hızlarına çıkan monitörlerde genellikle %72 NTSC renk gamutu sunuyor.
CIE:1976 ise CIE:1953 ve CIE:1931'e göre daha kapsamlı.
NTSC değerleri ile alakalı bir rehber yapılması lazım aslında ama ben bile tam anlayamadım tablosunu başkalarına nasıl anlatabilirim acaba.

NTSC değerleri ile alakalı bir rehber yapılması lazım aslında ama ben bile tam anlayamadım tablosunu başkalarına nasıl anlatabilirim acaba.
Ben de daha kötü durum. CIE araştırıyordum ve XYZ'de takıldım ve PAL gibi gamutlarda da kullanılması iyice kafamı karıştırıyor.
Ancak arka aydınlatma rehberi hazırlamayı düşünüyorum. Zira Edge LED monitörler piyasada popüler.

Özellikle tüm değerlerin ne gibi işe yaradığını yazmamız lazım. Ve Display Specifications sitesinin kullanımını arttırarak insanların monitör alacakken bari sitedeki değerlere göre almasını sağlayabiliriz ama bu değerleri anlamak gerçekten çok zor

Bu mantıklı aslında. SSD tier list gibi bir liste yapmak aklıma gelmedi değil , ama monitörlerin sayısını düşününce vazgeçtim.
"Değerleri anlamak zor"a katılmıyorum. Pik parlaklık, gamut değerleri ve varsa RTİNGS yoksa da kullanıcı yorumlarına baktıktan sonrası zaten link atmak oluyor.

Ben ana etmenler dışında pek ayırt edemiyorum siz biliyor olabilirsiniz tabii

Renkler önceki philips 221v8/01 75hz monitörüme göre şahane. Aynı şekilde, görüş açıları ikiside va panel olmasına rağmen bunda nerdeyse hiç bozulma olmuyor. Siyahlar da gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…