K Kejic Femtopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #11 @LaMorte hocam monitörü aldım her şey güzelde ghosting var monitor de, o sorunu nasıl çözebilirim veya düşürebilirim.
@LaMorte hocam monitörü aldım her şey güzelde ghosting var monitor de, o sorunu nasıl çözebilirim veya düşürebilirim.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #12 Kejic dedi: @LaMorte hocam monitörü aldım her şey güzelde ghosting var monitor de, o sorunu nasıl çözebilirim veya düşürebilirim. Genişletmek için tıkla... Response Time ayarını değiştirin, en hızlı en iyi sonucu vermez genelde. Şu an hatırlamıyorum hangisi idealdi, birkaç mod arasından birisinin temiz olması lazım.
Kejic dedi: @LaMorte hocam monitörü aldım her şey güzelde ghosting var monitor de, o sorunu nasıl çözebilirim veya düşürebilirim. Genişletmek için tıkla... Response Time ayarını değiştirin, en hızlı en iyi sonucu vermez genelde. Şu an hatırlamıyorum hangisi idealdi, birkaç mod arasından birisinin temiz olması lazım.