Dell S2716DG vs Asus PG248Q

latiosgaming

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

Ekran kartını seçtim GTX 1070. Şimdi buna bir ekran lazım ve ben bu ikisi arasında kaldım. Dell bana 27 inch 2k 144 Hz sunuyor. Asus ise 1080p 144 Hz 180 oc kadar hizmet veriyor. Ben öncelikli olarak ileri seviye CS GO oyuncusuyum ve bu yüzden 144 Hz sectim ama yanı sıra diğer oyunlarda oynuyorum. Ekran kartıma sizce hangisi daha iyi uyar? GTX 1070 Asus 1080'de mi daha iyi performans çıkarır yoksa Dell 1440p'de mi? Oyun harici günlük kullanımı da esas alıyorum Film izleme gibi. Tavsiyelerini merakla bekliyorum.

Not: Her ikisi de G-sync sunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K monitör için ileriye dönük demek yanlış olur. Çünkü zaman gelecek, GTX 1070 2K'da iyi performans vermemeye başlayacak.
Yabancı forumlarda çok rahat iş görür diyorlar ileriye dönük gibi, oyun dışı gündelik kullanımlar Film izleme gibi için mantıklı geldi ama zaten dolların artışı yüzünden 1080p olucak gibi duruyor. Yardımınız için teşekkür ederim

Sent from my SM-G928C using Technopat Sosyal mobile app

İleriye dönük olması için DELL almanızı tavsiye ederim zira hem 144Hz hem 2K, eğer baktınız GTX1070 fazla performans vermiyor 2K'da o zaman FHD'ye alırsınız görüntüyü ve problem çözülür. Bu arada bu konuyu onaylana moderatöre hayran oldum zira bu konunun ''Görüntüleme Aygıtları'' gibi bir bölümde olması gerekirken buraya onayladığı için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı