Dell S2716DG vs Asus PG278Q

Bana uygun en iyi monitör hangisidir?

• Dell S2716DG

Oy: 1 25,0%
  • Asus ROG Swift PG278Q

Oy: 3 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Tech-Geek

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangi monitörü tercih etmeliyim?
İ5 6600 / MSI H170 GAMİNG M3 / MSI GTX 1070 GAMİNG X / KİNGSTON (8x2) 16GB 2133MHZ CL14 / SAMSUNG 850 EVO (500GB) / THERMALTAKE Water 3.0 / CORSAIR VS650 (650W) / CORSAIR 200R Carbide

Dell S2716DG - Asus ROG Swift PG278Q

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aynı çıkmazdayım dostum... iki monitör arasında kaldım, Asus epey daha pahalı dell den, ancak kağıt üzerinde özellikleri aynı, karşılaştırmada yok pek sen ne yaptın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda arkadaş detaylı bir şekilde anlatmış. İngilizceniz yok ise sadece videoyu izlemeniz yeterli. Bana sorarsanız Dell olanı alın derim eğer 3D kullanmayacak iseniz. Aralarında fazla bir fark yok hatta videoya göre bana Dell S2716DG daha güzel geldi. Görüntü kalitesini tabi ayarlardan değiştirebiliyorsunuz belki o yüzden kötü gelmiştir ama yinede siz karar verin. Ben olsam hem daha ucuz hem fark olmayan Dell S2716DG alırdım. Birde Dell 24 ay garantili ASUS 36 ay.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı