onuarca
Hectopat
- Monitör
- DELL U2419H
Merhaba, yaklaşık 2-3 senedir kullandığım Dell U2419h monitörümde geçen gün yaşadığım bahtsızlık sonucu elimden telefon düştü Türk kahvemin içine geldi kahveden de 1 damla sıçradı monitörün altındaki delikten tam çizginin olduğu noktadan içeri girdi ardından da monitör bu hale geldi. Fotoğrafları ekledim.
Bir servise götürdüm panel arızası değişmesi onu da bulamazsın zaten monitör parasıdır dedi. Daha sonra internette araştırdım cof arızası olabilir bunlar da tamir edilebiliyor diyorlar. Sanırım bu da bir cof arızası. Adana'da yapabilen bulur muyum bilemedim eğer daha önce bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa iletişim bilgisi verirseniz kargolayıp yaptırmak istiyorum.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Bir servise götürdüm panel arızası değişmesi onu da bulamazsın zaten monitör parasıdır dedi. Daha sonra internette araştırdım cof arızası olabilir bunlar da tamir edilebiliyor diyorlar. Sanırım bu da bir cof arızası. Adana'da yapabilen bulur muyum bilemedim eğer daha önce bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa iletişim bilgisi verirseniz kargolayıp yaptırmak istiyorum.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.