KaçakÇay Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Özellikleri böyle cihazın. Genel olarak kasıyor. Mahalle bilgisayarcısından alacağım. Adam da 20 TL diyor. Size bu fiyata değer mi? (Adamdan izin aldım SS almak için.)
Özellikleri böyle cihazın. Genel olarak kasıyor. Mahalle bilgisayarcısından alacağım. Adam da 20 TL diyor. Size bu fiyata değer mi? (Adamdan izin aldım SS almak için.)
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.780 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 8 Temmuz 2023 #2 20 TL mi? Çikolata parası zaten neyini soruyorsun ki.
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 İşini görecekse alınır. Sonuçta 20 TL'ymiş.
KaçakÇay Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: 20 TL mi? Çikolata parası zaten neyini soruyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum.
Artoria Pendragon dedi: 20 TL mi? Çikolata parası zaten neyini soruyorsun ki. Genişletmek için tıkla... Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.780 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 8 Temmuz 2023 #5 KaçakÇay dedi: Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Değer tabii ki, o fiyata veriyorsa cihaz nasıl çalışıyormuş garip.
KaçakÇay dedi: Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Değer tabii ki, o fiyata veriyorsa cihaz nasıl çalışıyormuş garip.
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 Ne için kullanacağına bağlı. Bu bilgisayarla ancak internete girilir, basit işler yapılır. KaçakÇay dedi: Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla...
Ne için kullanacağına bağlı. Bu bilgisayarla ancak internete girilir, basit işler yapılır. KaçakÇay dedi: Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla...
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #7 KaçakÇay dedi: Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 20TL ise al 1Kdan ilana koy satarsın zaten.
KaçakÇay dedi: Değer mi? Günlük harçlığımı çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 20TL ise al 1Kdan ilana koy satarsın zaten.
KaçakÇay Femtopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #8 Artoria Pendragon dedi: Değer tabii ki, o fiyata veriyorsa cihaz nasıl çalışıyormuş garip. Genişletmek için tıkla... Adam bir de windows 10 teması yüklemiş. Yani işçiliği var (!). SEMIKAANCAKIR dedi: 20TL ise al 1Kdan ilana koy satarsın zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. İkna oldum. Mongral01 dedi: Ne için kullanacağına bağlı. Bu bilgisayarla ancak internete girilir, basit işler yapılır. Genişletmek için tıkla... Valorant açmaz ise camdan atarım (!).
Artoria Pendragon dedi: Değer tabii ki, o fiyata veriyorsa cihaz nasıl çalışıyormuş garip. Genişletmek için tıkla... Adam bir de windows 10 teması yüklemiş. Yani işçiliği var (!). SEMIKAANCAKIR dedi: 20TL ise al 1Kdan ilana koy satarsın zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. İkna oldum. Mongral01 dedi: Ne için kullanacağına bağlı. Bu bilgisayarla ancak internete girilir, basit işler yapılır. Genişletmek için tıkla... Valorant açmaz ise camdan atarım (!).
Mongral01 Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #9 KaçakÇay dedi: Valorant açmaz ise camdan atarım (!). Genişletmek için tıkla... Bence çok iyi fikir. 20 TL ile alınabilecek en büyük keyifi alırsın.
KaçakÇay dedi: Valorant açmaz ise camdan atarım (!). Genişletmek için tıkla... Bence çok iyi fikir. 20 TL ile alınabilecek en büyük keyifi alırsın.