Delta 350W PSU GTX 550 Ti ya da HD 6850'yi besleyebilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu PSU bu ekran kartlarını besleyebilir mi? Yük altında kapanma yapar mı? yardımcı olursanız sevinirim. @Yiğitt35

20221210_133949.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucu ucuna besler, ekran kartı güç çıkışı var mı PSU'da?

Var hocam yük altında kapanma yapar mı şu anda bu ekran kartı ve bu PSU üzerinden yazıyorum.

Çıkarıp macununu yenilerken fan yaprakları kırıldı o yüzden eski güç kaynağımın fanını taktım fanı çekme tarafında mı takmalıyım yoksa üflemeli mi olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Neyin macunu anlamadım? Ekran kartının fanı çipe doğru üflemeli olurken eski güç kaynaklarında bulunan 8 santimlik fanlar da içeriden sıcak havayı dışarı atacak şekilde takılıyor. Yeni güç kaynaklarında da 12 santimlik fanlar havayı içeri çeker.

Neyin macunu anlamadım? Ekran kartının fanı çipe doğru üflemeli olurken eski güç kaynaklarında bulunan 8 santimlik fanlar da içeriden sıcak havayı dışarı atacak şekilde takılıyor. Yeni güç kaynaklarında da 12 santimlik fanlar havayı içeri çeker.

Eski güç kaynağındaki fanı söktüm 8 cm olması lazım ekran kartına taktım hocam şu anda sıcaklıklar bir tık fazla gibi yük altında 84'ü görüyor boşta 45-50 derece.

Hocam peki bu PSU 12W kanalında kaç watt güç verebiliyor benim biraz kafam karıştı bu PSU gerçek 350W mı?

Yani üflemeli tarafı mı GPU'ya gelmeli yoksa emme tarafı mı?

Son düzenleme:
Eski güç kaynağındaki fanı söktüm 8 cm olması lazım ekran kartına taktım hocam şu anda sıcaklıklar bir tık fazla gibi yük altında 84'ü görüyor boşta 45-50 derece.

O fanla o değerler normal, güç kaynaklarının fan yaprakları ekran kartlarındaki gibi özel tasarımlı değil, onlarınki kadar iyi performans göstermezler.

Hocam peki bu PSU 12W kanalında kaç watt güç verebiliyor benim biraz kafam karıştı bu PSU gerçek 350W mı?

Sanıyorum ki 350W PSU'nuz var fakat 12V kanallarından toplam 300W falan verebiliyor, tam anlamadım ben de :)

Yani üflemeli tarafı mı GPU'ya gelmeli yoksa emme tarafı mı?

Fanın üfleyen tarafı karta doğru olacak, havayı boşluktan çekip karta verecek. Tavsiyem kartın soğutmasını ikinci elden temin etmeniz, bu şekilde kart sıcak çalışır.

O fanla o değerler normal, güç kaynaklarının fan yaprakları ekran kartlarındaki gibi özel tasarımlı değil, onlarınki kadar iyi performans göstermezler.

Sanıyorum ki 350W PSU'nuz var fakat 12v kanallarından toplam 300W falan verebiliyor, tam anlamadım ben de :)

Fanın üfleyen tarafı karta doğru olacak, havayı boşluktan çekip karta verecek. Tavsiyem kartın soğutmasını ikinci elden temin etmeniz, bu şekilde kart sıcak çalışır.

Hocam fanı bloklara üfleyecek şekilde taktığımda kart anormal bir şekilde daha sıcak çalışıyor bende o yüzden eski haline çevirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı