Daha fazla
Ucu ucuna besler, ekran kartı güç çıkışı var mı PSU'da?
Neyin macunu anlamadım? Ekran kartının fanı çipe doğru üflemeli olurken eski güç kaynaklarında bulunan 8 santimlik fanlar da içeriden sıcak havayı dışarı atacak şekilde takılıyor. Yeni güç kaynaklarında da 12 santimlik fanlar havayı içeri çeker.
Neyin macunu anlamadım? Ekran kartının fanı çipe doğru üflemeli olurken eski güç kaynaklarında bulunan 8 santimlik fanlar da içeriden sıcak havayı dışarı atacak şekilde takılıyor. Yeni güç kaynaklarında da 12 santimlik fanlar havayı içeri çeker.
Eski güç kaynağındaki fanı söktüm 8 cm olması lazım ekran kartına taktım hocam şu anda sıcaklıklar bir tık fazla gibi yük altında 84'ü görüyor boşta 45-50 derece.
Hocam peki bu PSU 12W kanalında kaç watt güç verebiliyor benim biraz kafam karıştı bu PSU gerçek 350W mı?
Yani üflemeli tarafı mı GPU'ya gelmeli yoksa emme tarafı mı?
O fanla o değerler normal, güç kaynaklarının fan yaprakları ekran kartlarındaki gibi özel tasarımlı değil, onlarınki kadar iyi performans göstermezler.
Sanıyorum ki 350W PSU'nuz var fakat 12v kanallarından toplam 300W falan verebiliyor, tam anlamadım ben de
Fanın üfleyen tarafı karta doğru olacak, havayı boşluktan çekip karta verecek. Tavsiyem kartın soğutmasını ikinci elden temin etmeniz, bu şekilde kart sıcak çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.