Delta Force'da dürbün açmadan nasıl ateş edilebilir?

The_Rock

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben Delta Force oynamaya yeni başladım ve beni en çok rahatsız ettiren şey ateş etmek isterken dürbün açıyor ve zaman kaybettiriyor ben de ölüyorum. Nasıl kapatılır?
ADS nedir?

Öncelikle merhaba. Ben Delta Force oynamaya yeni başladım ve beni en çok rahatsız ettiren şey ateş etmek isterken dürbün açıyor ve zaman kaybettiriyor ben de ölüyorum. Nasıl kapatılır?
ADS nedir?
ADS : Aim Down Sights demektir. Yani oyunda silahınızı kaldırarak hedef almak anlamına gelir. Eğer dürbün varsa dürbünden yoksa gez-göz-arpacık ile hedef almak demektir kısaca.

ADS neredeyse hiçbir oyunda zorunlu değildir. Muhtemelen tuş atamasında bir hata olmuş olabilir. Ateş etme (Fire) tuşunu sol tıka alın. Aim (hedef alma) tuşunu sağ tıka atayın. Toggle olarak ayarlarsanız sağ tıka bir kez basmanız hedef almak için yeterli olur. Hold olarak ayarlarsanız sağ tıka basılı tutmak zorunda kalırsınız hedef almak için.

Eğer mobilden oynuyorsanız yanlış hatırlamıyorsam Quick ADS diye bir ayar vardı. Eğer o Enabled olarak ayarlıysa ya Disabled yapıp kapatabilir ya da Custom seçebilir ve zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı