Elektronik Delta GPS-1300CB 1300W Platinum Modüler Güç Kaynağı 4.999 TL!

Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V)
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB
RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16
Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX
Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W
Kasa: Zoko Chiko ARGB
SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4
HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5"
HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5"
İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2
Meslek
Öğrenci
Mükemmel fiyat. Geçen aylarda 5499 TL olunca konusunu açmıştım şimdi 500 TL daha inmiş fiyatı.

Markayı bilmeyenler yorumlarda mesaj kalabalığı yapmasın diye söylüyorum, gayet iyi ve köklü bir markadır Delta. Bir çok laptopun şarj adaptörünü bile üretir kendileri.

Mükemmel fiyat. Geçen aylarda 5499 TL olunca konusunu açmıştım şimdi 500 TL daha inmiş fiyatı.

Markayı bilmeyenler yorumlarda mesaj kalabalığı yapmasın diye söylüyorum, gayet iyi ve köklü bir markadır Delta. Birçok laptopun şarj adaptörünü bile üretir kendileri.

PSU tier listte var mı?

Markayı bilmeyenler yorumlarda mesaj kalabalığı yapmasın diye söylüyorum, gayet iyi ve köklü bir markadır Delta. Bir çok laptopun şarj adaptörünü bile üretir kendileri.

Adaptörlerden ziyade Dell, HP, Lenovo gibi markalarin sunucu PSU larıda Delta'dan cikma. Mukemmel ve ömürlük bir markadir.

Son düzenleme:
Güzel fiyat gayet de alınır. Markanın farklı bir psusunu arkadaşıma aldık rahat kullanıyor.

Yeter artık indirim görmek istemiyorum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adaptörlerden ziyade Dell, HP, Lenovo gibi markalarin sunucu PSU larıda Delta'dan cikma. Mukemmel bir markadir.
Aklıma ilk gelen örnek bu oldu valla kral :D

O kaç paraydı stoktayken? (Modüler versiyonu)

Yavaş yavaş yeni sistem diziyorum, adam akıllı modüler PSU'lar uçtu. Stoğa gelirse çökerim.
Non-modular Platinum olanı 3200, Modüler Gold olanı 3400 TL'ydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı