Delta GPS 750 vs MSI MAG A650BN

Kullanılan iç bileşenler daha kaliteli dediniz ya ondan dedim bütçem kısıtlı kaldı işlemci soğutucu SSD ve RAM de almam gerekiyor o yüzden sanırım 750wattdan ilerleyeceğim.

Hocam RX 6700XT için ek bir dönüştürücü vs gerekli mi bu PSU için?
Dönüştürücüye gerek yok.

Hazır indirimdeyken Delta PSU alın, fiyatına göre çok iyi bir PSU. Kasayı ayrı konu açıp almanızı öneririm.

Akvaryum kasa merakınız varsa alınabilir, bu da fiyatına göre iyiymiş.

Hazır indirimdeyken Delta PSU alın, fiyatına göre çok iyi bir PSU. Kasayı ayrı konu açıp almanızı öneririm.

Kasa PSU ile birlikte satılıyor maalesef içime sindi gibi ama Delta PSU'ya da cok kararsızım.

Akvaryum kasa merakınız varsa alınabilir, bu da fiyatına göre iyiymiş.

Alıyorum hocam PSU hakkında bilgi bulabildiniz mi?

Son düzenleme:
SEGOTEP'in bu modeli B tier filan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, Delta kadar iyi değil ama kötü de değil. @yusuf7878 daha iyi bilir.
B tier sayılmaz. C tier'e girebilir. İçinde MOV yok bu sebeple clamping değeri düşük bir gerilim korumalı priz ile kullanılması iyi olur.

B tier sayılmaz. C Tier'e girebilir. İçinde mov yok bu sebeple clamping değeri düşük bir gerilim korumalı priz ile kullanılması iyi olur.

Giriş seviyesi bir akım korumalı prizim var ama yine de güvenemedim bunun yerine Delta 850W platin güç kaynağı ve zoro amiral almak mı mantıklı.

Giriş seviyesi bir akım korumalı prizim var ama yine de güvenemedim bunun yerine Delta 850W platin güç kaynağı ve zoro amiral almak mı mantıklı.

Kullanacağın sisteme bağlı lakin Delta çok daha üstün tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı