Elektronik PC Delta PSU'larda indirim

Kendi sitesinde bile doğru düzgün bilgi yok. Kağıt üstünde güzel de baktığım modelin PCI-e 5.0 veya sıfır fan destekli mi diye bir bilgiye ulaşamadım.

Evet bende normalde bu tür(bilgi erişimi sınırlı )ürünleri almam. Ama PSU adam (@Oreki ) onaylı. Ayrıca @Mithat Berhan hocam da kullanıyor PSU'yu. Yani problemli olsa bu adamlar zaten almazdı.

@A 10 Thunderbolt ll bende 750W 80+ Platinum versiyonu var. 6900 XT + R7 7700 sistemde cayır cayır kullanıyorum. Gayet yeterli bence.

Eğer modüler olmayan eski versiyonu alacaksanız tek eksiği bence 8 pin CPU kablosu. Kutudan +4 için adaptör çıkıyor ama 8+8 olan anakartlara yetmiyor.

850W versiyonu belki iki kablodur kontrom etmekte fayda var.

Şimdi öyle bir mantık yok ama ben zaten problemli demedim.

Almazdı demek yanlış oldu ama problemli olsa zaten çıkar, problemli derlerdi. 2017'den beri forumu kullanıyorum. Birkaç kişiye kefil olabilirim bu konuda sanırım artık.

Benim sistem de yeni sayılmaz

Gürültüsü nasıl? Fan çok ses çıkarıyor mu?

Örnek olsun diye High Power adı geçen her konuya yazıyorum. 600W Element Bronze modelini 14 yıldır kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…