Elektronik PC Delta PSU'larda indirim

Kendi sitesinde bile doğru düzgün bilgi yok. Kağıt üstünde güzel de baktığım modelin PCI-e 5.0 veya sıfır fan destekli mi diye bir bilgiye ulaşamadım.

Evet bende normalde bu tür(bilgi erişimi sınırlı )ürünleri almam. Ama PSU adam (@Oreki ) onaylı. Ayrıca @Mithat Berhan hocam da kullanıyor PSU'yu. Yani problemli olsa bu adamlar zaten almazdı.

@A 10 Thunderbolt ll bende 750W 80+ Platinum versiyonu var. 6900 XT + R7 7700 sistemde cayır cayır kullanıyorum. Gayet yeterli bence.

Eğer modüler olmayan eski versiyonu alacaksanız tek eksiği bence 8 pin CPU kablosu. Kutudan +4 için adaptör çıkıyor ama 8+8 olan anakartlara yetmiyor.

850W versiyonu belki iki kablodur kontrom etmekte fayda var.

Şimdi öyle bir mantık yok ama ben zaten problemli demedim🙂.

Almazdı demek yanlış oldu ama problemli olsa zaten çıkar, problemli derlerdi. 2017'den beri forumu kullanıyorum. Birkaç kişiye kefil olabilirim bu konuda sanırım artık.

@A 10 Thunderbolt ll bende 750W 80+ Platinum versiyonu var. 6900 XT + R7 7700 sistemde cayır cayır kullanıyorum. Gayet yeterli bence.

Eğer modüler olmayan eski versiyonu alacaksanız tek eksiği bence 8 pin CPU kablosu. Kutudan +4 için adaptör çıkıyor ama 8+8 olan anakartlara yetmiyor.

Benim sistem de yeni sayılmaz 🙃

Gürültüsü nasıl? Fan çok ses çıkarıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı