Delta ve Thermaltake PSU Karşılaştırması

AdemKnt

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3
Intel® Core™ i7-3770K 4.4 Ghz
RTX 2060 6GB
DDR3 8X2 2400Mhz
Birkaç gün evvel alt tarafta gördüğünüz Thermaltake PSU'i 200 TL'ye satın aldım. Biraz araştırdıktan sonra fark ettim ki bu iki güç kaynağı arasında bir fark yok. Thermaltake PSU'i 600 W diye aldım. Üstteki benim 500 W eski güç kaynağım.

Ve bu iki güç kaynağına baktığım zaman 12v, 5v, 3.3v kanallarındaki amper değerleri aynı hatta eski güç kaynağım 5v kanalında 5 amper daha fazla güç veriyor. Verdiğim 200 TL boşa mı gitti? Ona göre geri iadesini yapmaya çalışacağım.

thermaltake psu.png

Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yapsınlar. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteyi bir tık yükseltmişsiniz sadece. FSP modellerine bakabilirsiniz o bütçelerde.

Teşekkürler. Evet Thermaltake biraz daha kaliteli ama benim anlayamadığım nokta bu kaynağı kaç watt? Kocaman 600 yazmışlar ama değerlerine bakacak olursak net bir bilgi yok.

12 voltta bir farkı da yok. Amper değerleri de aynı. En iyisi iade etmek diye düşünüyorum.

Tek anlayamadığım alttaki güç kaynağı kaç watt? Ona göre bir neden bulup iade etmek istiyorum.
@CJack60 @Asım Demir @CJack60

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı