V V3nux Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #11 491539 dedi: Dün bir bug fix yaması daha geldi, bir müddet daha bug fixlerin bitmesini bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Çeviriye başladığınızda haber verebilirmisiniz ? 491539 dedi: Dün bir bug fix yaması daha geldi, bir müddet daha bug fixlerin bitmesini bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Çeviriye başladığınızda haber verebilirmisiniz ? Son düzenleme: 3 Ekim 2021
491539 dedi: Dün bir bug fix yaması daha geldi, bir müddet daha bug fixlerin bitmesini bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Çeviriye başladığınızda haber verebilirmisiniz ? 491539 dedi: Dün bir bug fix yaması daha geldi, bir müddet daha bug fixlerin bitmesini bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... Çeviriye başladığınızda haber verebilirmisiniz ?
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 3 Ekim 2021 #12 V3nux dedi: Çeviriye başladığınızda haber verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, kısa zaman içerisinde başlamayı planlıyoruz. Umarız ki daha fazla güncelleme gelmez.
V3nux dedi: Çeviriye başladığınızda haber verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, kısa zaman içerisinde başlamayı planlıyoruz. Umarız ki daha fazla güncelleme gelmez.
Orhun135 Centipat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #13 491539 dedi: Tabii ki, kısa zaman içerisinde başlamayı planlıyoruz. Umarız ki daha fazla güncelleme gelmez. Genişletmek için tıkla... Başladınız mı? (Sürekli sorup duruyoruz kusura bakmayın )
491539 dedi: Tabii ki, kısa zaman içerisinde başlamayı planlıyoruz. Umarız ki daha fazla güncelleme gelmez. Genişletmek için tıkla... Başladınız mı? (Sürekli sorup duruyoruz kusura bakmayın )
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 10 Ekim 2021 #14 Orhun135 dedi: Başladınız mı? (sürekli sorup duruyoruz kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Yok, başlamadık. Ve sormanıza gerek yok ben başladığımızda buraya yazarım.
Orhun135 dedi: Başladınız mı? (sürekli sorup duruyoruz kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Yok, başlamadık. Ve sormanıza gerek yok ben başladığımızda buraya yazarım.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #15 Orhun135 dedi: Başladınız mı? (Sürekli sorup duruyoruz kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Allah'ın izniyleee 1 ay sonra başlarlar.
Orhun135 dedi: Başladınız mı? (Sürekli sorup duruyoruz kusura bakmayın ) Genişletmek için tıkla... Allah'ın izniyleee 1 ay sonra başlarlar.
Bluesoul fanı Zeptopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #16 491539 dedi: Tabii ki, kısa zaman içerisinde başlamayı planlıyoruz. Umarız ki daha fazla güncelleme gelmez. Genişletmek için tıkla... Evet gelmez. Sen Blue soul değil miydin? Beeeeeeeen blueesouuuuul haaaaayraaaaaaanıııııyıııııım. BGSGP dedi: Allah'ın izniyleee 1 ay sonra başlarlar. Genişletmek için tıkla... Allah'ın izniyle 10 gün sonra başlar 1 ay bana göre çok. 491539 dedi: Yok, başlamadık. Ve sormanıza gerek yok ben başladığımızda buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Ya ben bluesoulu çok seviyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
491539 dedi: Tabii ki, kısa zaman içerisinde başlamayı planlıyoruz. Umarız ki daha fazla güncelleme gelmez. Genişletmek için tıkla... Evet gelmez. Sen Blue soul değil miydin? Beeeeeeeen blueesouuuuul haaaaayraaaaaaanıııııyıııııım. BGSGP dedi: Allah'ın izniyleee 1 ay sonra başlarlar. Genişletmek için tıkla... Allah'ın izniyle 10 gün sonra başlar 1 ay bana göre çok. 491539 dedi: Yok, başlamadık. Ve sormanıza gerek yok ben başladığımızda buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Ya ben bluesoulu çok seviyorum.
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 11 Ekim 2021 #17 BGSGP dedi: Allah'ın izniyleee 1 ay sonra başlarlar. Genişletmek için tıkla... 12 gündür güncelleme gelmiyor, son bi' hafta daha falan bekleyeceğiz sanırım. Ben de bilmiyorum. Bluesoul fanı dedi: Evet gelmez. Sen Blue soul değil miydin? Genişletmek için tıkla... Evet. Reklam olmasın diye söylemiyordum. Google'a "deltarune türkçe yama" yazdığında çıkıyoruz zaten.
BGSGP dedi: Allah'ın izniyleee 1 ay sonra başlarlar. Genişletmek için tıkla... 12 gündür güncelleme gelmiyor, son bi' hafta daha falan bekleyeceğiz sanırım. Ben de bilmiyorum. Bluesoul fanı dedi: Evet gelmez. Sen Blue soul değil miydin? Genişletmek için tıkla... Evet. Reklam olmasın diye söylemiyordum. Google'a "deltarune türkçe yama" yazdığında çıkıyoruz zaten.
V V3nux Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #18 491539 dedi: 12 gündür güncelleme gelmiyor, son bi' hafta daha falan bekleyeceğiz sanırım. Ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 12 gün geçmiş bence şimdi veya hafta sonu başlamalısınız
491539 dedi: 12 gündür güncelleme gelmiyor, son bi' hafta daha falan bekleyeceğiz sanırım. Ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 12 gün geçmiş bence şimdi veya hafta sonu başlamalısınız
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #19 V3nux dedi: 12 gün geçmiş bence şimdi veya hafta sonu başlamalısınız Genişletmek için tıkla... O kadar kolay başlayabileceklerini zannetmiyorum. yeni bug fix gelmeyeceği kesinleşirse o zaman başlarlar. Şimdi yaparlar yaparlar. Bitince bug fix gelir. Valla insanı işinden bezdirir. Bence daha garanti olması açısından biraz daha beklesinler.
V3nux dedi: 12 gün geçmiş bence şimdi veya hafta sonu başlamalısınız Genişletmek için tıkla... O kadar kolay başlayabileceklerini zannetmiyorum. yeni bug fix gelmeyeceği kesinleşirse o zaman başlarlar. Şimdi yaparlar yaparlar. Bitince bug fix gelir. Valla insanı işinden bezdirir. Bence daha garanti olması açısından biraz daha beklesinler.
4 491539 Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 48 11 Ekim 2021 #20 V3nux dedi: 12 gün geçmiş bence şimdi veya hafta sonu başlamalısınız Genişletmek için tıkla... Toby bu belli olmaz. 3 gün sonra bakarsın bi' güncelleme daha gelmiş.
V3nux dedi: 12 gün geçmiş bence şimdi veya hafta sonu başlamalısınız Genişletmek için tıkla... Toby bu belli olmaz. 3 gün sonra bakarsın bi' güncelleme daha gelmiş.