Deltarune için tam sürüm Türkçe yama önerisi

Swfty

Decapat
Daha fazla  
Biliyorsunuz Deltarune yakın bir zamanda çıkış yaptı, ben de oyunun gazıyla direkt aldim ve internette sadece demo sürümünün Türkçe yamasını bulabildim; demoyu oynamadığım için ve oyunu satın aldığım için oyunun kendisini oynamak istiyorum ama Türkçe yama bulamıyorum, bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ne zaman çıkacağı hakkında veya çıkacaksa yama hakkında herhangi bir haberi olan birisi.

Biliyorsunuz Deltarune yakın bir zamanda çıkış yaptı, ben de oyunun gazıyla direkt aldim ve internette sadece demo sürümünün Türkçe yamasını bulabildim; demoyu oynamadığım için ve oyunu satın aldığım için oyunun kendisini oynamak istiyorum ama Türkçe yama bulamıyorum, bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ne zaman çıkacağı hakkında veya çıkacaksa yama hakkında herhangi bir haberi olan birisi.

Hortlatmış gibi olacağım ama uygun bir yama bulabildiniz mi tam sürüm için.

Hortlatmış gibi olacağım ama uygun bir yama bulabildiniz mi tam sürüm için.

Araştırdım biraz hiçbir yerde bulamadım ama gördüğüm kadarıyla bir tane anime grubu yapıyormuş bekliyorum çıktığında buraya da atarım

1751470088674.png

1751470110243.png

1751470120166.png

Yama muhtemelen yakın bir zamanda yayınlanır diye düşünüyorum böyle 3 tane görsel paylaşılmış bluesoul ekibi tarafından yapılıyor sabırsızlıkla bekliyoruz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı