Teşekkürler.
Yani şimdilik mouse tarafında bir sıkıntı göremedim. Mouse hakkında yorum yapmak için erken. DeathAdder v2'den geçtim alışmam lazım. Switch, tıklama DeathAdder v2'deki gibi kaliteli hissettirmiyor. Cam skatezlerin bir ekstra olayı yok gibi, PTFE'den daha akıcı hissettiriyor tabii ama ben gözümde büyüttüm galiba.
Bende dün sipariş verdim bugün geldi tek sorun örgülü kabloyla şarj olmuyor haricinde farklı Type-C kablolar denedim hepsi sorunsuz içinden cıkan örgü kablo saglam her şeyde çalışıyor sadece farede calısmıyor kardeşimin kablosuyla değiştirdim sorun çözüldü genel olarak şu an memnunum fakat arayüz ayuarları ne olmalı onu bilmiyorum keşke tekerlekteki ışık sabit yanabilseydi.
Ürünü aldım. 95.88 TL kargo parası ödedim alıcı ödemeli gönderdiler neymiş kampanyalı ürünleri bu fiyatta satabilmek için kargo ücreti ödenmesi gerekmiş Instagram'da duyurmuşlar. Alacakların bilgisine ya da sadece ben mi yaşadım bu durumu?
Gayet memnunum model o claw tuttuğum için elime biraz büyük geliyordu fakat bu elime tam oturuyor ve şarjıda gayet iyi gidiyor tekerlek hariç beni üzen bir yanı olmadı o da malzeme kalitesinden dolayı biraz üzdü geri kalanıyla güzel bir mouse bu fiyatta bundan daha iyisinin bulunacağını düşünmüyorum almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim fakat kargo ödeme sırasında her ne kadar ücretsiz gözüksede alıcı ödemeli gönderiyor satıcı kampanyalı ürün olduğu için
İşte biz bu zihniyet yüzünden bir adım ileri gidemiyoruz milletce. Adam sana yapması gerekeni yapmış yani olması gereken bu sen bunu övüyorsun. Bana yasal olan zorunluluğunu yerine getirmemiş, biz bunu dile getirince siteye sallıyor oluyoruz. Evet arkadaşım biz bir grup connectgame trollüyüz işi gücü bıraktık sallıyoruz adamlara. Ben benim başıma gelen başkasının başına gelmesin diye iyi niyetli uyarımı yaptım. Alan alır almayan almaz.
Okuduğunu anlamanda sorun mu var dostum adam övmemiş bile siteyi ben buradan alışveriş yaptım üründe sorun çıktı sorunu hallettiler demiş sizin dediğiniz durumun aksine. Eğer böyle bir durumdaysanız ürün almayın zaten zira birçok yer böyle davranıyor elimizden gelen bir durum yok.
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ürün elime ağustos 23 de geldi direk çalıştırdım denedim ancak kendi kablosu arızalı geldi direkt olarak connect Game'ye yazdım 27. de bana geri dönüş yaptılar arka arkaya mail attığım için her seferinde kablo göndereceğiz satıcıya sorunu bildirdik falan filan diye oyalanıyorum sizce ne yapmam gerekiyor.