Elektronik Delux M800 Pro Amazon'da 1293₺

flain

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Normalde fiyatı 1500₺ civarı diye biliyorum. Amazon'da thalat ücreti ile 1293₺. Teslimatı 17 aralık diye gözüküyor. Kargo sıkıntı olmaz diyenlerin alması gerektiğini düşünüyorum. En düşük fiyatlı satan başka bir siteye göre 250₺ civarı indirimli geliyor.

Başka sitede göremedim bu fiyata açıkçası. Ayrıca normal fiyatı bile olsa alınabilecek olduğunu düşünüyorum.
Bence alınmaz.

Beğenmeyen arkadaşlara ithafen, bu farede çokça takılma-kopma sorunu bulunuyor ve maalesef çözümü yok.

Son düzenleme:
tamamen asılsız bir idda aktif olarak kullandığım ve asus rog kerisi falan sollayacak bir mouse çok memnunum açıkçası
Bu benim iddiam değil internette aratırsanız bir sürü bu şekilde açılmış konu bulabilirsiniz. Size sorunlu ürün gelmedi diye sorun çıkarmayacağı yada başkalarına sorunlu gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Sonuç olarak mimlenmiş bir fare.

Bu benim iddiam değil internette aratırsanız bir sürü bu şekilde açılmış konu bulabilirsiniz. Size sorunlu ürün gelmedi diye sorun çıkarmayacağı yada başkalarına sorunlu gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Sonuç olarak mimlenmiş bir fare.
mimlenmiş bi fare değil dostum benim nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlam veremiyorum satıcı hatası ya da bi durum olursa iade talep edersin mouse fabrika çıkışı olarak taş gibi sorunsuz

mimlenmiş bi fare değil dostum benim nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri anlam veremiyorum satıcı hatası ya da bi durum olursa iade talep edersin mouse fabrika çıkışı olarak taş gibi sorunsuz
Dediğimi yaparsan göreceksin dostum. Bu konuyu uzatmaya gerek yok biraz daha üstüne eklenip Z1 veya R1 alınabilir. Çok daha yerinde bir tercih olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı