Delux M800 Pro nasıldır?

Makaleler
1

Ürünün yeteri kadar incelemelerine baktım. Mcu'sunun kötü olduğunu biliyorum ama yine de fiyatı göz önüne alındığında makul bir ürün gibi duruyor. İncelemeler kadar kullananların deneyimleri de önemlidir diye düşünüyorum. Konuyu bu yüzden açtım kullanan arkadaşlar memnun mu ya da yaşadığı bir sorun varsa bahsedebilir mi?

Arkadaşım için mouse alacağız ve M800 Pro tüm isteklerine uyuyor, mcu su kötü ama kronik bir sorun yoksa alacağız, o yüzden kullanıcı deneyimleri benim için önemli.

Ayrıca Amazon garantisinin iyi olduğunu biliyorum ama aynı durum yurt dışından getirdiği mouse klavye gibi ürünlerde de geçerli mi bunu da merak ediyorum.

@VenomSnake hocam sen bu fareden almıştın diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyor olabilirim ama kullandıysan deneyimlerin nelerdir? Bir sorun yaşadın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu öne çıksın diye bir mesaj atayım. Farenin dış malzeme kalitesinden şikayetçi olanlar var mı? Sanki şikayetci olanları duymuştum.
Ben de daha çok takılma yada kopma sorunlarını duydum ama fazla yaşayan görmedim, o yüzden merak ediyorum kullanıcı deneyimlerini. Sağol bu arada destek için. :)

Hocam ben bu fareyi tam alacakken sorunlu olduğuna dair incelemeler gördüm biraz daha araştırdım malzeme kalitesi de kötü denmişti ben de almaktan vazgeçtim bilgim yok maalesef. Bunun yerine arkadaşınız neden MCHOSE A5 Ultra almıyor ki hem yaklaşık 1000 TL' ye geliyor kampanyalarla hem de çok daha kaliteli bilinen kronik sorunu da yok 4K dongle da var içinde Delux'de ayrıca almak lazım.

Hocam ben bu fareyi tam alacakken sorunlu olduğuna dair incelemeler gördüm biraz daha araştırdım malzeme kalitesi de kötü denmişti ben de almaktan vazgeçtim bilgim yok maalesef. Bunun yerine arkadaşınız neden MCHOSE A5 Ultra almıyor ki hem yaklaşık 1000 TL' ye geliyor kampanyalarla hem de çok daha kaliteli bilinen kronik sorunu da yok.
Hocam parolaparada kaç gündür genel bir sıkıntı var sanırım. Ben başkası adına kullanacaktım ve tam kimlik doğrulaması kısmına gelince hata veriyor. Arkadaşımda da aynısı oluyor. Müşteri hizmetlerini aradım 2 defa. Yakında düzelir dediler ama kaç gündür böyle yani. Zaten kampanayayı kullanabilecekse bu fareyi aldırmam da ben olmazsa diye bunu da düşündüm yani.

Hocam parolaparada kaç gündür genel bir sıkıntı var sanırım. Ben başkası adına kullanacaktım ve tam kimlik doğrulaması kısmına gelince hata veriyor. Arkadaşımda da aynısı oluyor. Müşteri hizmetlerini aradım 2 defa. Yakında düzelir dediler ama kaç gündür böyle yani. Zaten kampanayayı kullanabilecekse bu fareyi aldırmam da ben olmazsa diye bunu da düşündüm yani.
İlla ki düzelir diye düşünüyorum 30 Nisan'a kadar.

hocam bu bugün düzeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı