Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #61 Hocam mouse kablolu şekilde kullanılabiliyor mu ? Yoksa şarj et kullan şeklinde mi ?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 25 Ekim 2023 #62 Dixon.6 dedi: Hocam mouse kablolu şekilde kullanılabiliyor mu? Yoksa şarj et kullan şeklinde mi? Genişletmek için tıkla... BT, 2.4 GHz kablosuz ve kablolu 3 şekilde de kullanılabiliyor.
Dixon.6 dedi: Hocam mouse kablolu şekilde kullanılabiliyor mu? Yoksa şarj et kullan şeklinde mi? Genişletmek için tıkla... BT, 2.4 GHz kablosuz ve kablolu 3 şekilde de kullanılabiliyor.
Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #63 Hocam BT ve kablolu çalışıyor fakat 2.4 GHz USB taktığım halde çalışmıyor nedeni nedir sizce ?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.902 Çözümler 24 Yer Antalya 4 Kasım 2023 #64 Dixon.6 dedi: Hocam BT ve kablolu çalışıyor fakat 2.4 GHz USB taktığım halde çalışmıyor nedeni nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Cihaz üzerinden 2.4G seçtiğinizde çalışması gerek. Farklı bir sebebi varsa bilmiyorum.
Dixon.6 dedi: Hocam BT ve kablolu çalışıyor fakat 2.4 GHz USB taktığım halde çalışmıyor nedeni nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Cihaz üzerinden 2.4G seçtiğinizde çalışması gerek. Farklı bir sebebi varsa bilmiyorum.
Dixon.6 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #65 KeyN_N dedi: Cihaz üzerinden 2.4G seçtiğinizde çalışması gerek. Farklı bir sebebi varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor hocam maalesef ilk çalıştı yarım saat sonra çalışmadi.İade işleri de baya karışık galiba elimde patladı galiba mouse. Dixon.6 dedi: Çalışmıyor hocam maalesef ilk çalıştı yarım saat sonra çalışmadi.İade işleri de baya karışık galiba elimde patladı galiba mouse. Genişletmek için tıkla... Bu 2.4 GHz usb nin çalışmama sorununu çözecek bir babayiğit yokmu ya mouseyi çok beğendim ama iade edip yeniden almam çok uzun sürecek galiba.Bir de Amazon bana kitliyor kargo ücretini ne kadar saçma. Son düzenleme: 15 Kasım 2023
KeyN_N dedi: Cihaz üzerinden 2.4G seçtiğinizde çalışması gerek. Farklı bir sebebi varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor hocam maalesef ilk çalıştı yarım saat sonra çalışmadi.İade işleri de baya karışık galiba elimde patladı galiba mouse. Dixon.6 dedi: Çalışmıyor hocam maalesef ilk çalıştı yarım saat sonra çalışmadi.İade işleri de baya karışık galiba elimde patladı galiba mouse. Genişletmek için tıkla... Bu 2.4 GHz usb nin çalışmama sorununu çözecek bir babayiğit yokmu ya mouseyi çok beğendim ama iade edip yeniden almam çok uzun sürecek galiba.Bir de Amazon bana kitliyor kargo ücretini ne kadar saçma.