Demir deposu 13,1 iken kan hücresi 17,0

BURUH THE GREAT

Decapat
Yer
Antalya
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi; demir depomda en az 23,9 birim olması gereken demir 13,1 çıktı fakat Hemoglobin yani alyuvar en fazla 16,1 olması gerekirken 17,0 çıktı. Kanımdaki demir de normal düzeyde, bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Aile hekimim bu sonucu çok tuhaf buldu, bu yüzden farklı bir doktordan randevu alıp oraya gözükeceğim fakat onun öncesinde buraya da bir danışayım dedim.

Kan yüksekliği için Hematoloji'ye gidebilirsin. Benim de kanım yüksek Hematoloji'ye gittim kan verdim sonucu 1 haftaya çıkacakmış.

Screenshot_20230416_010540_Adobe Acrobat.jpg

Kan yüksekliği için Hematoloji'ye gidebilirsin. Benim de kanım yüksek Hematoloji'ye gittim kan verdim sonucu 1 haftaya çıkacakmış.

Eki Görüntüle 1741757
Hgb, Hct, Rbc ve Mon# yüksek çıktı bende. Bahsettiğin bölümü aklımın bir kenarına not aldım, mümkün olduğunda randevu alacağım.

@Emre İzmirli Hocam bahsettiğiniz bölümden randevu almam için takip edilmesi gereken hasta statüsü gerekiyormuş, sanırsam hastaneye gidip oradan randevu almam gerekiyor. Eğer o şekilde oluyorsa hallederim ama olmuyorsa dahiliyeye falan gidip durumu anlatırım ki zaten gerek olursa o beni yönlendirir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı