Rehber Demon's Souls RPCS3 Klavye & Mouse Ayarları

Mouse DPI düşükse çok da yapacak bir şey yok. En iyi yaptığın ayarlarda bile PC oyunu kadar stabil çalışmayacaktır.

DPI'ım düşük değil aslında görece yüksek sayılabilir ama bu oyunda ekstra bir problem var bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum. En azından kamera hassasiyetini nereden ayarlayabilirim onun bir ayarı var mı?

DPI'ım düşük değil aslında görece yüksek sayılabilir ama bu oyunda ekstra bir problem var bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum. En azından kamera hassasiyetini nereden ayarlayabilirim onun bir ayarı var mı?
Ayrıca Mouse to RStick-LStick Ayarından ikinci değeri 150 yapın. Yine de fare yeterince hassas değilse ya Windows'dan ayarlayın yada fare DPI seçeneğiniz varsa oradan yükseltin. Fazla ise ayarı düşürün tabii.

Burada belirtmişim. O da olmazsa Windows'da fare ayarlarından arttır.

Burada belirtmişim. O da olmazsa Windows'ta fare ayarlarından arttır.

Tekrardan yazmayı unutmuşum ama sorunu çözdüm. Sonrasında yaşayan olabilir diye tekrar yazıyorum. Gpdsck yı komple kaldırıp RPCS3'ün emülatör içi arayüzünden kontrolleri bildiğiniz klavye fare gibi yaptım. Fare kısmını da üst-alt-sağa-sola analog hareketi için de(kamera yani sağ analog) tutup hangi yönse (mesela üst ise basılı tutup o yöne doğru) sürükle yapınca fare hareketi olarak algılıyor. Ben de o şekilde yapıp hareket çarpanlarını 30'a 37.5 şeklinde ayarladım (keyfinize göre hassasiyeti gösteriyor). Onu yapınca Demon's Souls'un PC portu gibi sorunsuz oynadım bitti. İyi günler.

@Rieuxx aynı ayarları yaptım fare bana yavaş geliyor Windows'taki ayarlar ellemedim fare 4000 DPI ayarlı çarpanları hem emulatörün hem oyunun Custom ayarlarını 30/37.5 yaptım yavaş halen tam sizin dediğiniz kadar iyi olmadı daha iyi olması için ne yapabilirim? Oyun ile alakası olacağını sanmasam da oyun the darkness.

@Rieuxx aynı ayarları yaptım fare bana yavaş geliyor Windows'taki ayarlar ellemedim fare 4000 DPI ayarlı çarpanları hem emulatörün hem oyunun Custom ayarlarını 30/37.5 yaptım yavaş halen tam sizin dediğiniz kadar iyi olmadı daha iyi olması için ne yapabilirim? Oyun ile alakası olacağını sanmasam da oyun the darkness.

Hocam o 30/37.5 oranlarını değiştirin keyfinize göre yalnız bunu yaparken oranı 1.25 şeklinde tutun, benim yaptığım gibi. Örneğin 40 çekerseniz sağ tarafı da 50 yapın. Deneyin tekrar yazarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı