Hocam 1 hafta içinde pek bir şey yapamazsınız sadece her gün 4-5 saat çalışarak ve internetten konu anlatımı dinleyerek belki 15-20 puan arttırabilirsiniz.
9'un ilk konularına göre bence yapılır ya, 5 günü var, matematiği 4 saatte bile bitirebilir bence, mantık basit konulardan birisi ama kümeler sorulur mu bilemem.
9. sınıfa geçtim ve nitelikli bir fen lisesinde okuyorum lakin hocalar çok yüzeysel ve hızlı anlatıp geçiyor, dolayısıyla pek bir şey anlamadım ve haftaya pazartesi deneme var. 1 hafta içinde kendimi nasıl toparlayabilirim? Ne yapmam lazım?
Hocalarla bu durumu kesinlikle konuş. Gerekirse bir şekilde dilekçe yazıp müdüre veya yetkili yerlere gönderin. 1 haftada toparlanmak biraz zor. İlk denemeye de kendini şartla elimden geleni yapacağım olmazsa da hata bende değil.