Deneme sınavının çözümünü izlemek faydalı mı?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar ben 8.sınıfım YouTube'dan deneme çözüyorum ve izliyorum çoğunlukla izliyorum bu daha iyi geliyor ve soruyu daha iyi anlıyorum. Böyle yapsam faydası olur mu? Bunu genellikle Fen'de yapıyorum partikül matematik kanalını izliyorum. Onun soru anlatımları çok güzel anlatıyor. Fen denemesini de böyle yapmak istiyorum. Faydalı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ikisde faydalı bence her ikisini yap LGS sınavda izlemiyceksin haberin olsun.

Konuyu öğrendikten sonra kendin çözmen yine de daha faydalı olacaktır. Konuyu öğrenirken çözüm izle tabiki.

Ikisde faydalı bence her ikisini yap LGS sınavda izlemiyceksin haberin olsun.

Biliyorum hocam.

Konuyu öğrendikten sonra kendin çözmen yine de daha faydalı olacaktır. Konuyu öğrenirken çözüm izle tabii ki.

Hocam çalışma şeklim şöyle konu anlatım izlerim test çözerim internetten deneme çözümleri falan izlerim çözerim paragraf çözerim ama bunların hepsini birgünde yapmıyorum mesela bugün fen test çözdüm bir de paragraf bir de 9 soruluk deneme çözümü izledim yarıda kaldı geri kalanıda yarın yapacağım canım istemedi Matematik'te sevdiğim şey partikül matematiğin konu anlatımını ve soru çözümlerini iyice anlayıp dinlemek matematik ortalamam 88.3333 ilk sınav 79 ikinci sınav 86 matematikte test çözmeyi bir türlü sevemedim alışamadım ama okulda hocanın yaptığı alıştırmaları sorular kolay ve orta geliyor çözüyorum ve hocada gayet memnun ama test kitabındakileri bir türlü alışamadım diğer derslerde sorun yok o açıdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende matematiği çözmeyi sevmezdim ama korkularınla yüzleşmedikçe sonuç hep kötü geliyordu 12 ye 3 yaptım ben böyle olduğu için üstüne git yapamadıklarının.

Bende matematiği çözmeyi sevmezdim ama korkularınla yüzleşmedikçe sonuç hep kötü geliyordu 12 ye 3 yaptım ben böyle olduğu için üstüne git yapamadıklarının.
Tamam hocam deneyeceğim bir tane lise var çok beğeniyorum ama ortalama ile alıyor 2024 94 obp benimkide o kadar değil maalesef bu sene sizce 85-87 arası olurmu acaba puanla araştırdıklarimda 420-440 arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…