Deneme sınavlarından 320-385 arası puan almak

Daha fazla  
LGS denemelerde genelde 320-385 arası alıyorum ama son 2 yılın çıkmış sorularını çözdüğümde sözel ve feni genelde fulle yakın yapıyorum. Matematiği de 11-12 doğru yapıyorum. Sınava 3 ay kaldı. Sizce 420 civarına çıkabilir miyim?

Son düzenleme:
Sınav esnasında stres yapıyorsan eğer ondan puanın düşüyor olabilir stressiz girmeyi denersen artış olabilir tamamen pisokolojiye bağlı düzenli bir şekilde çalışıyorsan tabii.

Denemelerde genelde 320-385 arası alıyorum ama son 2 yılın çıkmış sorularını çözdüğümde sözel ve feni genelde fulle yakın yapıyorum. Matematiği de 11-12 doğru yapıyorum. Sınava 3 ay kaldı. Sizce 420 civarına çıkabilir miyim?

Telefon bilgisayar gibi aletlerle uğraşmayıp her gün konu tekrarı yaparsan bence artar ve her zaman yeni nesil denemeler çöz + yapay zekaya zor bir soru yazdırıp o soruyu çözmeye çalışıp sonra yapay zekaya çözdürerek konulara çalış ( yani sıkı bir çalışmayla 450'ye bile çıkabilirsin)

Eğer stres falan yapmazsan LGS de denemelerenin 20 puan üstünü alırsın. LGS denemelerden daha kolay oluyor.

Mevcut performansın oldukça iyi görünüyor hocam özellikle sözel ve fen alanlarında neredeyse tam puan alman çok iyi. Matematikte 11-12 doğru yapman da makul, ancak 420 civarına ulaşabilmek için matematik puanını biraz daha yükseltmen gerekebilir. Ama zaten LGS denemelere göre daha kolay, bol bol yeni nesil soru çözerek verimli çalışarak alırsın hocam.

Geri
Yukarı