Deneme sonuçları nasıl?

Hocam matematikte 80 soru var siz 21 tanesini yapmışsınız neyi size güzel geldi :D. Bence siz 9. sınıftan başlayıp direkt sıfırdan matematik çalışın üstüne de fen çalışın. Fen de bilmiyorsunuz gibi gözüküyor. Onları yapsanız zaten çok iyi bir sıralama yaparsınız.

Dediğim gibi kimse bir değildir ben buraya en iyi deneme sonucumu attım. Bende kötü olduklarının farkındayım fakat elimden gelen bu. Siz atın sonuçlarını biz bakalım. Ben matematik yapamıyordum sıfırdan başladım ve buralara geldim ben bunu başarı olarak görüyorum 0'dan buralara gelmeyi.

Hocam 345 aldınız mı acaba mat için?

Almadım hocam ama alacağım gibi.

Türkçen çok iyi gibi aslında problemlerden çok rahat net toplayabilirsin.

Hocam problemlerde bence okuduğumu anlayamıyorum ya da işlemde sıkıntı oluyor. Orası daha tam oturmamış gibi onu da halledeceğim.

Dediğim gibi kimse bir değildir ben buraya en iyi deneme sonucumu attım. Bende kötü olduklarının farkındayım fakat elimden gelen bu. Siz atın sonuçlarını biz bakalım. Ben matematik yapamıyordum sıfırdan başladım ve buralara geldim ben bunu başarı olarak görüyorum 0'dan buralara gelmeyi.

Almadım hocam ama alacağım gibi.

Hocam problemlerde bence okuduğumu anlayamıyorum ya da işlemde sıkıntı oluyor. Orası daha tam oturmamış gibi onu da halledeceğim.

Okuduğunu anlıyorsun bence türkçeden belli azıcık soru çözümü izleyip denklem kurmayı öğrenirsen o iş kolay.

@pilotds kaç gününü aldı +10 bandına gelmek.

Hocam şöyle aslında yazın başında çalışmaya başlayacaktım fakat olmadı. Kampı 1 ayda bitirdim ardındın 55 günlük kampın daha ortalarına yaklaştım ve buralarda. Yani nereden baksanız 1 bilemediniz 1.5 ay. Sınava doğru hedefim 20 üstü.

Okuduğunu anlıyorsun bence türkçeden belli azıcık soru çözümü izleyip denklem kurmayı öğrenirsen o iş kolay.

Denklemlerde olabilir hocam. Problem kampı bitsin onun sonrasında değişeceğini umuyorum.

Bugün girdiğim deneme ve sonuçlar. Bence gayet güzeller matematik çok hoşuma gitti.

TYT Türkçe - 32 - 6
TYT matematik 13 - 4
TYT Sosyal 14 - 3
TYT fen - 3 - 0

AYT matematik 3 - 1 (hep böyle)
AYT edebiyat 15 - 4
AYT tarih-1 5 - 1
AYT coğrafya-1 3 - 0

Hedefim eşit ağırlık için 300 200k arası bu arada. İlk defa bu kadar iyi sonuçlar yapıyorum.

@The Notorious
Bu netler EA'da 200k-300k arasında rahatlıkla getirir. Kafanız rahat olsun.

Hedefinizi 100K-200k aralığına çekip AYT matematikte netinizi 13-15 civarına çıkarırsanız sanıyorum ki 150k civarında bir şeyler getirecektir.

Hocam o kadar çıkartamam büyük ihtimal. Kendimi biliyorum gerçekçi olmak lazım TYT matematik için en fazla 20 AYT ise 10 göremem ama edebiyat ve Türkçeyi yükseltmeyi hedefliyorum. Tarihte aynı şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı