notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 6 Nisan 2022 #21 BeTas dedi: O kadar katılıyorum ki benim laptop parçasını çalmışlardı ve yeni bir laptop değildi bile Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya göre değişir. Öyleyse bir bakkal sahte mal satsın bütün bakkalar kötü olsun olur mu öyle şey
BeTas dedi: O kadar katılıyorum ki benim laptop parçasını çalmışlardı ve yeni bir laptop değildi bile Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya göre değişir. Öyleyse bir bakkal sahte mal satsın bütün bakkalar kötü olsun olur mu öyle şey
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 6 Nisan 2022 #22 notcfn dedi: Bilgisayarcıya göre değişir. Öyleyse bir bakkal sahte mal satsın bütün bakkalar kötü olsun olur mu öyle şey Genişletmek için tıkla... Çoğunluk öyle ama
notcfn dedi: Bilgisayarcıya göre değişir. Öyleyse bir bakkal sahte mal satsın bütün bakkalar kötü olsun olur mu öyle şey Genişletmek için tıkla... Çoğunluk öyle ama
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Nisan 2022 #23 BeTas dedi: O kadar katılıyorum ki benim laptop parçasını çalmışlardı ve yeni bir laptop değildi bile. Genişletmek için tıkla... PC'den çok anlamadığım zamanlarda 120GB HDD'yi 200TL'ye kitlemişti.
BeTas dedi: O kadar katılıyorum ki benim laptop parçasını çalmışlardı ve yeni bir laptop değildi bile. Genişletmek için tıkla... PC'den çok anlamadığım zamanlarda 120GB HDD'yi 200TL'ye kitlemişti.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 6 Nisan 2022 #24 alp15eren dedi: Bilgisayarcıya PC emanet edilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim tanıdık bilgisayarcı var babamın arkadaşı ona emanet edebilir miyim bende tereddütte kalıyorumda.
alp15eren dedi: Bilgisayarcıya PC emanet edilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim tanıdık bilgisayarcı var babamın arkadaşı ona emanet edebilir miyim bende tereddütte kalıyorumda.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Nisan 2022 #25 ZEROX67 dedi: Hocam bizim tanıdık bilgisayarcı var babamın arkadaşı ona emanet edebilir miyim bende tereddütte kalıyorumda. Genişletmek için tıkla... Tanıdıksa bir şey olacağını sanmam. Yine de içinde ki parçaları kontrol edin.
ZEROX67 dedi: Hocam bizim tanıdık bilgisayarcı var babamın arkadaşı ona emanet edebilir miyim bende tereddütte kalıyorumda. Genişletmek için tıkla... Tanıdıksa bir şey olacağını sanmam. Yine de içinde ki parçaları kontrol edin.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 6 Nisan 2022 #26 alp15eren dedi: PC'den çok anlamadığım zamanlarda 120GB HDD'yi 200TL'ye kitlemişti. Genişletmek için tıkla... Kaç yılında olduğuna bağlı aslında. Mesela ocakta o fiyat normaldi.
alp15eren dedi: PC'den çok anlamadığım zamanlarda 120GB HDD'yi 200TL'ye kitlemişti. Genişletmek için tıkla... Kaç yılında olduğuna bağlı aslında. Mesela ocakta o fiyat normaldi.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 6 Nisan 2022 #27 alp15eren dedi: Tanıdıksa bir şey olacağını sanmam. Yine de içinde ki parçaları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kastınız ne RAM vesaire mi?
alp15eren dedi: Tanıdıksa bir şey olacağını sanmam. Yine de içinde ki parçaları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Parçalardan kastınız ne RAM vesaire mi?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Nisan 2022 #28 ZEROX67 dedi: Parçalardan kastınız ne RAM vesaire mi? Genişletmek için tıkla... Evet. notcfn dedi: Kaç yılında olduğuna bağlı aslında. Mesela Ocak'ta o fiyat normaldi. Genişletmek için tıkla... Yıllar önce hocam. 2017 falan sanırım.
ZEROX67 dedi: Parçalardan kastınız ne RAM vesaire mi? Genişletmek için tıkla... Evet. notcfn dedi: Kaç yılında olduğuna bağlı aslında. Mesela Ocak'ta o fiyat normaldi. Genişletmek için tıkla... Yıllar önce hocam. 2017 falan sanırım.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 6 Nisan 2022 #29 alp15eren dedi: Yıllar önce hocam. 2017 falan sanırım. Genişletmek için tıkla... He tamam.