Deneme Tanıtım Sürüşlerimiz Başlıyor

Gudermes

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2010
Mesajlar
468
Formumuza özel yapacağımız deneme sürüşleri serisinin ilk halkası olarak bir özel durum gelişmediği sürece bu cuma gününden itibaren başlıyoruz. Mercedesden cuma günü gelen bilgi mesajı ile beraber ilk çekimimiz hakkında olumlu mesaj gelmiştir. Umarım formumuza hayırlı olur. Forum yetkilisi arkadaşlarımız buna özel sabit haber kaynağı açacaktır oradan takip edebilirsiniz..
 
Deneme sürüşü olarak gittiğim SLS AMG özellikle çekim yapacağımı ve paylaşacağımı belirttiğim halde benle aynı anda bir kaç kişiyede rezervasyon yaptıklarından dolayı çekim yapamayacağımı belirttiler.Farklı bir rezervasyon formunun dolması gerekli olduğu söylendi.. Gerekli forum tarafımdan net ve açık biçimde dolduruldu umarım kısa zamanda döneceklerini söylediler bu aracı formumuzda sadece bize ait tanıtımla göreceksiniz. Üzgünüm :) ama aracı 10 dakika kullandım yorumları videoda anlatacağım pişman olmayacaksınız bekleyin derim..

Not: Olayı açıklamamışım normal kullanım 10 dakika sürdüğü halde çekim yapmamız 1 saatten fazla sürecekti arkada bekleyenler olduğundan olay gerçekleşmemiştir
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı