Denemelerde matematik netleri nasıl artırılır?

Archermen

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bugün deneme olduk ve çok az netim 5.bunu yükseltmenin yolu var mı? Deneme zor olmasına rağmen 12 vardı en fazla. Kolay olsa bile en fazla 10 net yapıyorum. Diğer derslerde sorunum yok.

Lgs'ye dair pek fikrim yok üzgünüm yardımcı olamayacağım.

Ortadan başlayıp zor yayınları problem kitaplarını çözün. Diğer konuların kitapları elinizde vardır zaten. Video izleyip not tutun. Test de çözerseniz pekişir.

Ortadan başlayıp zor yayınları problem kitaplarını çözün. Diğer konuların kitapları elinizde vardır zaten. Video izleyip not tutun. Test de çözerseniz pekişir.

Hocam işlemleri falan konuyu tam biliyorsun ama yeni nesil soruya gelince ne yapacağını bilemiyorsun yani karar veremiyorum.

Hocam işlemleri falan konuyu tam biliyorsun ama yeni nesil soruya gelince ne yapacağını bilemiyorsun yani karar veremiyorum.

Konuyu bilen insan için soru nesli fark etmiyor. Sizin sorununuz hep aynı tip yani sizin değişinizle eski nesil soru görmüş olmanız. Soru çözerek alışmak dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Yeni nesil sorularla ilgili kolaydan zora giden kaynak varsa bakabilirsiniz.

Hocam eğer işe yararsa söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…