Y ygtgndz Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Merhaba 7.sınıfım. Normalde matematik sınavlarım asla 85 altı gelmez fakat denemelerde asla 10 neti geçemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
Merhaba 7.sınıfım. Normalde matematik sınavlarım asla 85 altı gelmez fakat denemelerde asla 10 neti geçemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 ygtgndz dedi: Merhaba 7.sınıfım. Normalde matematik sınavlarım asla 85 altı gelmez fakat denemelerde asla 10 neti geçemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Süren yetmiyordur belki. Hangi dersten başlıyorsan sonraki denemende başkasından başla. Mesela matematikle başlıyorsan onu sona bırak, veya matematik sondaysa onu ilk çöz.
ygtgndz dedi: Merhaba 7.sınıfım. Normalde matematik sınavlarım asla 85 altı gelmez fakat denemelerde asla 10 neti geçemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Süren yetmiyordur belki. Hangi dersten başlıyorsan sonraki denemende başkasından başla. Mesela matematikle başlıyorsan onu sona bırak, veya matematik sondaysa onu ilk çöz.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 ygtgndz dedi: Merhaba 7.sınıfım. Normalde matematik sınavlarım asla 85 altı gelmez fakat denemelerde asla 10 neti geçemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Problem çözme yetenğin gelişmemiştir bol bol paragraf çözüp kitap okumalısın, muhtemelen soruyu anlayamıyorsun.
ygtgndz dedi: Merhaba 7.sınıfım. Normalde matematik sınavlarım asla 85 altı gelmez fakat denemelerde asla 10 neti geçemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Problem çözme yetenğin gelişmemiştir bol bol paragraf çözüp kitap okumalısın, muhtemelen soruyu anlayamıyorsun.
Y ygtgndz Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 Barış Kılıç 1936 dedi: Problem çözme yetenğin gelişmemiştir bol bol paragraf çözüp kitap okumalısın, muhtemelen soruyu anlayamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet herhalde.
Barış Kılıç 1936 dedi: Problem çözme yetenğin gelişmemiştir bol bol paragraf çözüp kitap okumalısın, muhtemelen soruyu anlayamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet herhalde.