E enuweqs Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2024 #1 Deneyap uygulama sınavına girmeye hak kazandım. Jürilere sunum yaparken nelere dikkat edilmeli?
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 23 Temmuz 2024 #2 Merhaba sorunuzu yeni gördüm büyük ihtimalle sınava girmişsindir nasıl geçti sunumun ?
E enuweqs Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2024 #3 Belediyebaşkanı dedi: Merhaba sorunuzu yeni gördüm büyük ihtimalle sınava girmişsindir nasıl geçti sunumun ? Genişletmek için tıkla... Ay ben kazandım deneyapi güzelde geçti uygulamadan 95 aldim sunumum da guzel oldu projem de güzel oldu
Belediyebaşkanı dedi: Merhaba sorunuzu yeni gördüm büyük ihtimalle sınava girmişsindir nasıl geçti sunumun ? Genişletmek için tıkla... Ay ben kazandım deneyapi güzelde geçti uygulamadan 95 aldim sunumum da guzel oldu projem de güzel oldu
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 23 Temmuz 2024 #4 enuweqs dedi: Ay ben kazandım deneyapi güzelde geçti uygulamadan 95 aldim sunumum da guzel oldu projem de güzel oldu Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ben bu sene girdim kaybettim seneye tekrar giricem bide iliniz ney ?
enuweqs dedi: Ay ben kazandım deneyapi güzelde geçti uygulamadan 95 aldim sunumum da guzel oldu projem de güzel oldu Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ben bu sene girdim kaybettim seneye tekrar giricem bide iliniz ney ?
E enuweqs Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2024 #5 Belediyebaşkanı dedi: Hayırlı olsun ben bu sene girdim kaybettim seneye tekrar giricem bide iliniz ney ? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim 3-4 yılda bir oluyor bu sınav seneye yok diye biliyorum
Belediyebaşkanı dedi: Hayırlı olsun ben bu sene girdim kaybettim seneye tekrar giricem bide iliniz ney ? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim 3-4 yılda bir oluyor bu sınav seneye yok diye biliyorum
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 23 Temmuz 2024 #6 enuweqs dedi: Benim bildiğim 3-4 yılda bir oluyor bu sınav seneye yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok, her sene oluyor 2022 de kesin Deneyap sınavı yapıldı 2024 dede yapıldı öyle bir şey yok galiba. enuweqs dedi: Benim bildiğim 3-4 yılda bir oluyor bu sınav seneye yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım 2 yılda bir yapılıyormuş.
enuweqs dedi: Benim bildiğim 3-4 yılda bir oluyor bu sınav seneye yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok, her sene oluyor 2022 de kesin Deneyap sınavı yapıldı 2024 dede yapıldı öyle bir şey yok galiba. enuweqs dedi: Benim bildiğim 3-4 yılda bir oluyor bu sınav seneye yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım 2 yılda bir yapılıyormuş.
E enuweqs Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2024 #7 Belediyebaşkanı dedi: Yok, her sene oluyor 2022 de kesin Deneyap sınavı yapıldı 2024 dede yapıldı öyle bir şey yok galiba. Şimdi baktım 2 yılda bir yapılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hmm benim aklimda 3 sene kaldi ama dogru bundan once 22 de yapildi maalesef seneye olmuyo o zaman
Belediyebaşkanı dedi: Yok, her sene oluyor 2022 de kesin Deneyap sınavı yapıldı 2024 dede yapıldı öyle bir şey yok galiba. Şimdi baktım 2 yılda bir yapılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hmm benim aklimda 3 sene kaldi ama dogru bundan once 22 de yapildi maalesef seneye olmuyo o zaman