Dengesiz GPU kullanımı ve FPS sorunu

Büyük ihtimalle darboğazdan dolayı kaynaklıdır oyun ayarlarını yükseltip deneyin

Oyun içi ayarlarını düşürdünüzmü yada arkadaşın dediği gibi kayıt vb yaparkenmi oluyor

O işlemcinin rx590 ile rainbow six siegede %100 kullanımı normal değil. Oyun ayarları ne? Arka planda çalışıp işlemciyi kullanan birşey var mı? Yayın ya da kayıt yaparken mi böyle oluyor?
Oyun ayarları ultra hepsi.İlk defa bmyle oluyor darboğaz olmuyor bence.Çözünürlük 1080,arka planda çalışan bir şey de yoktu,hayur kayıt dışında da oluyor
Darboğaz yaşıyorsunuz. Oyun içi ayarlarınız nedir? Çözünürlüğünüz kaçtır?
Oyun içi ayarlarım en yüksekte.Çözünürlük 1080p ve yeni bir soğutucu aldım bugün.Stok soğutucuyu çıkarıp yenisini taksam düzelebilir mi?

Oyun ayarları ultra hepsi.İlk defa bmyle oluyor darboğaz olmuyor bence.Çözünürlük 1080,arka planda çalışan bir şey de yoktu,hayur kayıt dışında da oluyor
Ozaman dediğiniz gibi darboğaz yoktu ben ayarları düşürdünüz zannettimde çünkü o işlemciyi 2060 la bile kullanan var

Darboğaz yapıyor olabilir ekran kartı Driver'ı güncel midir.

Ya arkadaşlar darboğaz değil. Rtx 2060s r5 2600 kullanıyorum 220 fpsi görüyorum yanlış bilgi vermeyin.
Dedim zaten arkadaşım grafikleri düşürmüş olabilir diye darboğaz yapar dedim
Darboğaz yapıyor olabilir ekran kartı Driver'ı güncel midir.
Ultra ayarlarda imiş darboğaz söz konusu değildir.
Tek bu oyundamı oluyor başka bir oyunda deneyin hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı