Denizli için fiber ISS önerisi

Türk telekom altyapısında fiber( FTTH) iss seçimi

  • Türk telekom

    Oy: 1 5,6%
  • Millenicom

    Oy: 1 5,6%
  • Türknet

    Oy: 11 61,1%
  • Netspeed

    Oy: 5 27,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    18

Alperen88

Picopat
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
95
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk Telekom altyapısında fiber (FTTH) ISS tavsiyeleriniz ne olur ve nedenleri nelerdir? Denizli'de ikamet ediyorum...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Alperen88 Ben Netspeed kullanıyorum ve gayet iyi sayılır fakat benim altyapı olmadığı için bana fikir danışmayın. Fiber altyapısı bulunup da Netspeed kullanan birileri daha iyi fikir verebilirim.
 
Hocam bence İstanbul Ankara İzmir haricinde Ttkom tek seçenek gibi kalıyor.
Hocam sormayın aynı düşünce bana da hakim. Altyapının sıkıntılı olma düşüncesi sardı beni de. Türk telekom bu anlamda tek çare gibi göründüğü için fikir alışverişi yapıyorum..
 
Bilinçli kullanıcı için TurkNet aşırı F/P internet sağlayıcıdır. Artıları Altyapınız neyi destekliyorsa o hızı alırsınız. Kota ve AKN yoktur. Taahhüt yoktur. Ve ping oranı bayağı düşüktür. Eksileri ise Bayisi yoktur. Gözle görebileceğiniz muhatap yoktur. İşlemlerinizi mesaj yoluyla çözersiniz. Aranmak için yine Sitesinden Destek kaydı açarak ulaşım sağlanabiliyor. Tamamen Manuel hizmet veriyorlar. Üyelik sözleşmesini bile kendiniz internetten indirip adreslerine kargoluyorsunuz. Vs Ama hizmet olarak efsane 3 yıldır kullanıyorum 100 down 10 up 85 TL fiber


Bu linkten alt yapınzı sorgulayabilirsiniz.
 
Ben daha fazla ücret ve taahhüt ödememek için TT'den Netspeed'e geçtim. Bence 2021 yılında taahhüt saçmalığına girişilmez.
 
Bilinçli kullanıcı için TurkNet aşırı F/P internet sağlayıcıdır. Artıları Altyapınız neyi destekliyorsa o hızı alırsınız. Kota ve AKN yoktur. Taahhüt yoktur. Ve ping oranı bayağı düşüktür. Eksileri ise Bayisi yoktur. Gözle görebileceğiniz muhatap yoktur. İşlemlerinizi mesaj yoluyla çözersiniz. Aranmak için yine Sitesinden Destek kaydı açarak ulaşım sağlanabiliyor. Tamamen Manuel hizmet veriyorlar. Üyelik sözleşmesini bile kendiniz internetten indirip adreslerine kargoluyorsunuz. vs Ama hizmet olarak efsane 3 yıldır kullanıyorum 100 down 10 up 85 TL fiber
İkamet yeriniz neresi hocam? Denizlide yeni gelişen bir bölgede ikamet ediyorum. Internet kalitesi anlamında ikilemdeyim..
Taahhüt saçmalığına girmek bana da mantıksız geliyor fakat bölgeden kaynaklı verimsiz internet düşüncesi var...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı