Depolama da çok yer kaplayan Windows dosyaları nedir?

Bümbilibiii

Centipat
Bilgisayarda yer açılsın diye silecek şeyler arıyordum ve bunları buldum silmek için. Sizce hepsini sileyim mi zararı olur mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-21 142201.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-21 142201.png
    175,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yani kasım'dan bu yana güncelleme yapmadım biraz üşendim bir de Ubisoft'un bazı oyunları çöküyor demişlerdi o dönem bende o yüzden güncellemedim mesela bu dosya 1 2 hafta dursa sorun olmazsa mevcut sürümde silsem sorun olmaz galiba.

Çalışan işletim sistemi kalır sorun olmaz.

Hocam yani kasım'dan bu yana güncelleme yapmadım biraz üşendim bir de Ubisoft'un bazı oyunları çöküyor demişlerdi o dönem bende o yüzden güncellemedim mesela bu dosya 1 2 hafta dursa sorun olmazsa mevcut sürümde silsem sorun olmaz galiba.
Bunlar sorun değil hocam stabilite için tutuyor herkes.

Hocam depolama konusunda sorun çekiyorum da ondan dolayı 500GB SSD'ye sahibim kullandığımdan çok daha fazlası kullanımda gözüküyor ve çözüm bulamıyorum.

Bunun için hangi klasör hangi dosya ne kadar boyutta diye bir uygulama var onu kurabilirsiniz.
Örnek olsun bir tane ekliyorum.

Bilgisayarda yer açılsın diye silecek şeyler arıyordum ve bunları buldum silmek için. Sizce hepsini sileyim mi zararı olur mu?
Hiçbir zararı olmaz silebilirsiniz. Siz silmeseniz bile bir ay içinde kendiliğinden silinecektir o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı