Bümbilibiii
Centipat
İlk sıradaki seçenekte bir önceki Windows sürümüne dönmeyeceksiniz hepsi silinir olarak düşünebilirsiniz.
Windows 11 ise windows 10 a bidaha dönemeyeceksin gibi birşey.Hocam peki bir zararı olur mu sizce.
Windows 11 ise Windows 10'a bir daha dönemeyeceksin gibi bir şey.
Hocam yani kasım'dan bu yana güncelleme yapmadım biraz üşendim bir de Ubisoft'un bazı oyunları çöküyor demişlerdi o dönem bende o yüzden güncellemedim mesela bu dosya 1 2 hafta dursa sorun olmazsa mevcut sürümde silsem sorun olmaz galiba.
Bunlar sorun değil hocam stabilite için tutuyor herkes.Hocam yani kasım'dan bu yana güncelleme yapmadım biraz üşendim bir de Ubisoft'un bazı oyunları çöküyor demişlerdi o dönem bende o yüzden güncellemedim mesela bu dosya 1 2 hafta dursa sorun olmazsa mevcut sürümde silsem sorun olmaz galiba.
Bunlar sorun değil hocam stabilite için tutuyor herkes.
Hocam depolama konusunda sorun çekiyorum da ondan dolayı 500GB SSD'ye sahibim kullandığımdan çok daha fazlası kullanımda gözüküyor ve çözüm bulamıyorum.
Hiçbir zararı olmaz silebilirsiniz. Siz silmeseniz bile bir ay içinde kendiliğinden silinecektir o.Bilgisayarda yer açılsın diye silecek şeyler arıyordum ve bunları buldum silmek için. Sizce hepsini sileyim mi zararı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.