Depolama için 5 bin TL'ye 2TB M.2 SSD önerisi

Sinancetin96

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, sistemimde halihazırda KC3000 1TB Kingston SSD kullanıyorum, depolama yapmak için(çoğunlukla oyun) 2. bir SSD almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım SSD'nin 2TB modeli çok pahalı olduğu için bütçemi çok aşıyor. Eski konulardaki fiyatlar ile şuandaki fiyatlar arasında çok fark var. Max 4.5 5K'ya depolama için en uzun ömürlü ve performanslı 2TB SSD modeli sizce hangisi? Aklımdaki model WD 580 ama net bir karar veremedim. DRAM olmaması sadece oyun depolayacağım bir SSD için çok mu dezavantaj olur?

Sadece oyun depolayacağınız bir SSD için DRAM pek bir sorun yaratmaz.Eğer arada ciddi bir fiyat farkı var ise pekte peşine düşmeye değmez.

Sadece oyun depolayacağınız bir SSD için DRAM pek bir sorun yaratmaz. Eğer arada ciddi bir fiyat farkı var ise pek de peşine düşmeye değmez.

Aslında depolayama yapacağım için, aradığım kriter hızdan ziyade uzun ömürlü olması, elbette hızları da yerin dibine girmesin :D WD580 için ne düşünüyorsunuz? Benzer fiyata daha iyi bir muadili var mıdır?

WD 580 500GB kullanıcısıyım. Alalı 1 yıldan fazla oldu herhangi bir performans kaybı vs. gözlemedim. Açıkçası eğer şu anda ciddi bir indirim ürünü yoksa pek de o fiyatta muadili yok.

WD 580 500GB kullanıcısıyım. Alalı 1 yıldan fazla oldu herhangi bir performans kaybı vs. gözlemedim. Açıkçası eğer şu anda ciddi bir indirim ürünü yoksa pek de o fiyatta muadili yok.

Anladım. Teşekkür ederim. WD 580 2TB 4300 TL. Exercia Pro modeli 5.5k. 5'e düşerse aradaki farka değer sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı