J Jroux Femtopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Ben herhangi bir oyun veya guncelleme yapmamama rağmen kendi kendine depolama azalıyor. Neden olabilir? 98 GB yerım vardı 76'a kadar düştü. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Ben herhangi bir oyun veya guncelleme yapmamama rağmen kendi kendine depolama azalıyor. Neden olabilir? 98 GB yerım vardı 76'a kadar düştü.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 21 Ocak 2024 #2 Sistem geri yükleme noktaları oluşturulduğundan olabilir.
J Jroux Femtopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Angelic dedi: Sistem geri yükleme noktaları oluşturulduğundan olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlayamadım ben bunu durdurabılırmıyım? Bazen azalıyor bazen geri boşalıyor. Kuralı 1 hafta oldu bilgisiyarı
Angelic dedi: Sistem geri yükleme noktaları oluşturulduğundan olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlayamadım ben bunu durdurabılırmıyım? Bazen azalıyor bazen geri boşalıyor. Kuralı 1 hafta oldu bilgisiyarı