Çözüldü Depolamam kendiliğinden doldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Crack vs kullanmam. Bu gün internette revo uninstaller ile eski programlardan kalma şeyleri silebileceğimizi gördüm. Kanıt yok edici diye bir şey miş. Bende yapayım dedim bekledim ve fark ettim ki depolamam doluyor. 240GB yer vardı 50'ye düştü. Bu normal mi?

Buradan indirdim.

Fotodaki şey hiç yoktu.

Dosya Ekleri

• 1611679442931.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer ki işlem tam olarak bittiyse sistemi yeniden başlattığınızda dosyanın ortadan kalkması gerek. Denediğiniz vakit bilgilendirirseniz sevinirim. Programın oluşturduğu geçiçi bir dosya (EVidence REMover).
Eğer ki işlem tam olarak bittiyse sistemi yeniden başlattığınızda dosyanın ortadan kalkması gerek. Denediğiniz vakit bilgilendirirseniz sevinirim. Programın oluşturduğu geçiçi bir dosya (EVidence REMover).

Çözüm
Peki uygulamayı silersem yedekler de giderse ne olur? Yedekler gider mi?

İşte o 160 GB'lık alan yedekler ve geri yükleme noktaları. Şöyle anlatayım; her uygulama sildiğinizde program o uygulamayı silmeden önceki Windows'unuzun tüm ayarlarını kopyalıyor ve kaydediyor. Ama yeniden başlatınca çözüldüyse bir sıkıntı yok.

Bak şimdi, 18dk kaldığını söylüyor ve EVREM isimli 200gb dosya var. Üstte ki arkadaş yeniden başlatınca o yedeğin gideceğini söylüyor. Bu yedekler gidince bir sorun olur mu?

Bak şimdi, 18dk kaldığını söylüyor ve EVREM isimli 200GB dosya var. Üstte ki arkadaş yeniden başlatınca o yedeğin gideceğini söylüyor. Bu yedekler gidince bir sorun olur mu?

Program gereken işlemi tamamlarsa 200GB'lık dosya kendiliğinden kaybolur. Eğer işlem bittiği halde dosya silinmezse yeniden başlattığınızda sorun çözülür. Program hakkında bilgim yok daha önce kullanmadım ancak aratmalar sonucu ulaştığım bilgiyi paylaşıyorum.

Yaklaşık bir saatlik bekleme sonucunda 16 GB yer açıldı. Az açıldı üzdü beni. Son olarak memes olarak da kullanılabilecek bir görüntü ortaya çıktı.
Son olarak merak ettiğim bir şey var. Revo uninstaller ile revo uninstaller'ı silebilir miyiz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-01-26 204008.jpeg
    11,9 KB · Görüntüleme: 99

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…