2017 yılında bir tane CS:GO kasa açma sitesinin depozitini ödemiştim. Ama şu an o sitenin adını hatırlamıyorum ve tekrardan o sitede hazır depozitini de ödemişken kasa açmak istiyorum. Siteyi bulmamın bir yolu var mıdır?
2017 yılında bir tane CS:GO kasa açma sitesinin depozitini ödemiştim. Ama şu an o sitenin adını hatırlamıyorum ve tekrardan o sitede hazır depozitini de ödemişken kasa açmak istiyorum. Siteyi bulmamın bir yolu var mıdır?
Eski İninal kartla ödeme yapmıştım onun satın alma geçmişine bakamıyorum sanırım. O zamanlar hangi maili kullanıp da işlem yapmıştım onu da hatırlamıyorum maalesef. Aslında Steam hesabımı hangi sitelere bağladığımı bulabilsem o siteyi de bulabilirim bence ama Steam hesabının hangi sitelere bağlandığını göremiyoruz herhalde.
Eski ininal Kart'la ödeme yapmıştım onun satın alma geçmişine bakamıyorum sanırım. O zamanlar hangi maili kullanıp da işlem yapmıştım onu da hatırlamıyorum maalesef. Aslında Steam hesabımı hangi sitelere bağladığımı bulabilsem o siteyi de bulabilirim bence ama Steam hesabının hangi sitelere bağlandığını göremiyoruz herhalde.