Deprem bölgesinde 2. dönem sınavlar olacak mı?

Bana da aynı şekil möal dayım ben de sınav tarihleri atıldı ama meb iletişimi aradığım zaman 2.dönem sınavlarına girmez isek 1.dönem notlarının geçerli olacağı söylendi.
kanka bide şeyi arasana ilce mebi ben cok aradim artik azarlar gibi konuşuyorlar seyhani aradim hicbir sey demediler okuluna sor dedi cukurovayi aradim bilfi yok dedi artik kiziolar. dddd
 
Ben de Adana'da yasiyorum, Ala Ceas ogrencilere zorunlu değil diye duyurmus, Abbas Sidikada'da arkadaslarim girmeyeceğiz diyor. MEB'i aradim devam etmeyenler girmek zorunda degil dedi. Resmi aciklama ne zaman gelir dedigimde resmi aciklamayi zaten yaptik dediler.
Hocam peki devam edip etmeme durumu neye göre belirleniyor yani ben bir gün gidip bir gün gitmiyorum yani sınav günü gidip gitmeme meselesi mı bu ben bir tek bunu anlamadım .
 
Ben de aradim 2. dönem devam etmeyenler için sınav zorunluluğu bulunmamakta diyor. Ama 2 gün gittim diyorum bilmiyorum idareye sorun diyor saçmalığa bak.
 
Çok saçma gerçekten. Devam zorunluluğu olmayanların nasıl sınav zorunluluğu var anlamak mümkün değil ya. Yazılı olduğu gün okula gelmek zorunda değilim ki. Meb'i arıyorum bana idareye kalmış diyor böyle saçma iş olmaz.
 
Ben adanadayım çeaş da okuyorum yarın yazılıları yapacak bizim okul şaka gibi.
Kanka bizimkiler ceastan bi ss atti. Kiz mudur yardimcisiyla konustum zorunlu segil diyor. Sordun mu sen?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20230423-152301_Gallery.jpg
    Screenshot_20230423-152301_Gallery.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Geri
Yukarı