5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 8 Şubat 2023 #1 Ceyhan Fen lisesinde okuyorum. Konya civarında bir liseye gitmek istiyorum. Fen lisesine gitmek istiyorum açıkçası.
Ceyhan Fen lisesinde okuyorum. Konya civarında bir liseye gitmek istiyorum. Fen lisesine gitmek istiyorum açıkçası.
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 8 Şubat 2023 #2 508280 dedi: Ceyhan fen lisesinde okuyorum. Konya civarında bir liseye gitmek istiyorum. Fen lisesine gitmek istiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet bu mümkün. 508280 dedi: Ceyhan fen lisesinde okuyorum. Konya civarında bir liseye gitmek istiyorum. Fen lisesine gitmek istiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'den nakil yapacaksınız. Biliyor iseniz bir şey demeyeyim ama bilmiyorsanız buradan size ne yapmak gerektiğini söyleyeyim.
508280 dedi: Ceyhan fen lisesinde okuyorum. Konya civarında bir liseye gitmek istiyorum. Fen lisesine gitmek istiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet bu mümkün. 508280 dedi: Ceyhan fen lisesinde okuyorum. Konya civarında bir liseye gitmek istiyorum. Fen lisesine gitmek istiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'den nakil yapacaksınız. Biliyor iseniz bir şey demeyeyim ama bilmiyorsanız buradan size ne yapmak gerektiğini söyleyeyim.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.143 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 MuhammetBeyefendi dedi: Evet bu mümkün. e-Devlet'den nakil yapacaksınız. Biliyor iseniz bir şey demeyeyim ama bilmiyorsanız buradan size ne yapmak gerektiğini söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Şu an nakil yapılamıyor nedeni nedir
MuhammetBeyefendi dedi: Evet bu mümkün. e-Devlet'den nakil yapacaksınız. Biliyor iseniz bir şey demeyeyim ama bilmiyorsanız buradan size ne yapmak gerektiğini söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Şu an nakil yapılamıyor nedeni nedir
MuhammetBeyefendi Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 10 Şubat 2023 #4 barisakarsu dedi: Şu an nakil yapılamıyor nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an zaten yapamazsınız belki de okul yıkılmıştır bilemeyiz. Şehirler kendini toparlasın öyle yapılır.
barisakarsu dedi: Şu an nakil yapılamıyor nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an zaten yapamazsınız belki de okul yıkılmıştır bilemeyiz. Şehirler kendini toparlasın öyle yapılır.