Devam zorunluluğu yok dolayısıyla bu yazılının olduğu günler de tabiki geçerli. Gitmediğiniz yazılıya 1. dönem notu girerler girerseniz de o yazılıdan aldığınız notu geçerler e okula bu kadar basit yukarıdakiler neden çıldırmış anlamadım.
saolasın evet bende bu numarayı aradım fakat 1. dönem ortalamam dusuk oldugundan dolayı sınıfta kalma durumumda var 1. donem calısmadan girmistim sınavlara suanda cok pişmanım
bi arkadas 2. donem olacak sınavlar icin girdigim sınava ne alırsam o yazılacagını girmedigim sınava 1. donem notu yazılacagını soyledı eger oyle bi sey varsa kaldıgım derslere gırmeyı dusunuyorum umarım dogrudur yoksa sınıf tekrarı edebilirim
Devam zorunluluğu yok dolayısıyla bu yazılının olduğu günler de tabiki geçerli. Gitmediğiniz yazılıya 1. dönem notu girerler girerseniz de o yazılıdan aldığınız notu geçerler e okula bu kadar basit yukarıdakiler neden çıldırmış anlamadım.
Buna dair bir genelge olmadığını söyledi bana okul idaresi bende Adana'da ikamet ediyorum ve şuan çok kararsızım çevre okullar hep böyle yapıyor isteyenler 1. Dönem notlarını girdiriyor ama bizde böyle bir durum yok ve bu konuda okulların bireysel karar alabileceğini pek sanmıyorum.