Deprem ilinde yazılı sınav yapılması

dedigin gibi oluyormus ama benim girmem lazım cünkü 1. dönem notlarımdan dolayı kalma dolayım var 1. dönem sınavları pek umursamadım

saolasın evet bende bu numarayı aradım fakat 1. dönem ortalamam dusuk oldugundan dolayı sınıfta kalma durumumda var 1. donem calısmadan girmistim sınavlara suanda cok pişmanım
Valla hocam Allah yardım etsin ya hangi şehirde oturuyorsun.

Hocam bence 2. dönem sınavlarına girmeyin zaten durumunuz kötü daha kötü notlar alırsınız bence.

Hocam bence 2. dönem sınavlarına girmeyin zaten durumunuz kötü daha kötü notlar alırsınız bence.
bi arkadas 2. donem olacak sınavlar icin girdigim sınava ne alırsam o yazılacagını girmedigim sınava 1. donem notu yazılacagını soyledı eger oyle bi sey varsa kaldıgım derslere gırmeyı dusunuyorum umarım dogrudur yoksa sınıf tekrarı edebilirim

1.dönem notların iyi olsaydı keşke girmezdin şimdi boşa.
Keşke cok pısmanım

Buna dair bir genelge olmadığını söyledi bana okul idaresi bende Adana'da ikamet ediyorum ve şuan çok kararsızım çevre okullar hep böyle yapıyor isteyenler 1. Dönem notlarını girdiriyor ama bizde böyle bir durum yok ve bu konuda okulların bireysel karar alabileceğini pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…