Deprem ilinde yazılı sınav yapılması

Exoro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben deprem illerinden birinde yasıyorum. Ailemden yakın birini depremde kaybettim. Okullar hakkında bize okula gelme zorunlulugunun olmadıgını soylediler. Ben de moralim bozuk oldugu icin okula gıtmeme kararı aldım. Okula giden arkadaslarıma bazen soru soruyordum sınav hakkında bana hocaların milli egitimden yazı bekledıklerını soyledıler ve ders islenmıyormus. Birden sınav yapma kararı almıslar. Hiçbir sekilde bilgim yok dersler hakkında. Ailemden birini kaybetmisim sınavı mı dusuneyım? Milli egitim bakanlıgını aradıgımda bana 2. dönem sınavları hakkında bilgilerinin olmadııklarını soylediler. Ortada kaldım. Şu an ne yapacağım bilmıyorum.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ben de Adana'da yaşıyorum. Burası da deprem bölgesi ben MEB iletişim merkezini aradığımda 2.dönem yazılılarını olmayabilirsin.1.dönem notların geçerli olur diye bilgi aldım.
444 0 632 bu numarayı aramıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
MEB'in belirsizliği osurttu yine, hiçbir konuda bildiğinden emin olamıyorsun, şu olana bak; biri birinin dediğini tutmuyor. Fen lisesi, Anadolu lisesi kitabıyla çelişiyor; öğrencilerle devamsızlik konusunu tartışsan bir sürü farklı şey söyleyen olur, yok 5 gün hakkın var; yok 10 gün hakkın var. Bildiğinden emin olamıyorsun, net bilgi vermekten aciz. Komedi ülkenin komedi eğitim sistemi.

Devam zorunluluğu yok dolayısıyla bu yazılının olduğu günler de tabiki geçerli. Gitmediğiniz yazılıya 1. dönem notu girerler girerseniz de o yazılıdan aldığınız notu geçerler e okula bu kadar basit yukarıdakiler neden çıldırmış anlamadım.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ben de Adana'da yaşıyorum. Burası da deprem bölgesi ben MEB iletişim merkezini aradığımda 2.dönem yazılılarını olmayabilirsin.1.dönem notların geçerli olur diye bilgi aldım.
444 0 632 bu numarayı aramıştım
saolasın evet bende bu numarayı aradım fakat 1. dönem ortalamam dusuk oldugundan dolayı sınıfta kalma durumumda var 1. donem calısmadan girmistim sınavlara suanda cok pişmanım

Devam zorunluluğu yok dolayısıyla bu yazılının olduğu günler de tabiki geçerli. Gitmediğiniz yazılıya 1. dönem notu girerler girerseniz de o yazılıdan aldığınız notu geçerler e okula bu kadar basit yukarıdakiler neden çıldırmış anlamadım.
Sadece bu konuda değil, savunulacak bir tarafı yok MEB'in bu konuda. Ben Fen Lisesindeyim Anadolu Lisesi'yle çelişen bir konumuz vardı diye hatırlıyorum, ben ne yapayım şimdi? Ki bu konuda da en basit bir bilgiyi net bir şekilde duyurmaktan aciz olduğu için arkadaş mağdur olmuş, sinirlendim. Haber sitesi gibi bilgi vermesinler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı